Nieuwe release SEP2023 – intro dag 2

Morgen, donderdag 31 augustus is het zo ver, dan komen de toffe nieuwe producten uit! Vandaag de tweede dag met de laatste producten en mooie voorbeelden!

We hebben ook een uitpakvideo gemaakt van de nieuwe producten: (of bekijk op YouTube)

Vandaag ronden we af met regendruppels, ATC en waxzegels:

12. HOT FOIL & 13. STENCIL ‘A6 Regendruppels’

Met de herfst in aantocht werd het tijd voor een toffe achtergrond met regendruppels! Een grote hot foil plaat, in formaat A6 (EU) maar ook passend voor A2 (USA). En een set met 2 layering stencils die je over elkaar heen kunt gebruiken en het stencil is ook nog te combineren met de hot foil plaat! Heel tof voor al je herfstige kaartjes.

14. STEMPELS & 15. SNIJMALLEN ‘ATC’

Dit formaat snijmallen hadden we nog niet in onze collectie en we hebben er natuurlijk een veelzijdige set van gemaakt! Met rechthoeken in het perfecte ATC formaat, met een puntige hoek en een afgeronde hoek, en meerdere nesting snijmallen om lekker te layeren! Ook komt er deze keer een Nederlands stempelsetje uit, met teksten voor op de achterkant van je ATC (en zelfs een Instagram icoontje!). Superhandig toch? Nu kun je nog meer kunstwerkjes maken, met alle producten die je thuis al hebt. Er gaat zo een hele nieuwe (verzamel & knutsel)wereld voor je open!

16. & 17. WAX MELTS ‘Autumn’ en ‘Autumn Pastels’

Bij dit leuke herfstthema passen natuurlijk mooie herfstkleuren. We hebben 2 nieuwe kleuren wax melts: een met de warmere, diepere kleuren. En in de pastelversie zitten de zachtere herfsttinten. Beide met een mooie glans er in. Supermooi voor je herfstcreaties en cadeautjes!

Ook komen er 2 nieuwe waxzegel stempels uit: een leuk herfst blaadje en een eikeltje. Voor de trouwe fans/oplettende kijkers: ja, dit zijn de plaatjes uit de set Hallo herfst, die 5 jaar geleden als eerste van 8 stempelsets uitkwam. Zo leuk om waxzegels met dezelfde plaatjes en teksten als CarlijnDesign-producten te hebben, zo kun je een mooie eenheid creëren ♥

Vanaf morgen is alles te koop!

Toffe release weer he? Heerlijke herfstproducten, aan de slag met ATC, nieuwe glitters en waxzegels en leuke bedankkaartjes maken. Ik heb nu al zin in (nog meer) regenachtige avonden en weekenden! 😀

Alle getoonde producten zijn vanaf morgen, donderdag 31 augustus te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl 🤩

Fijne dag en happy shopping morgen!

Creatieve groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *