Nieuwe release APR2023 – intro dag 2

Morgen, donderdag 13 april is het weer zo ver, dan komt een nieuwe release uit! Vandaag de tweede dag met de laatste producten en mooie voorbeelden! ☕🍫

We hebben ook een video gemaakt van de nieuwe producten. (Of bekijk direct op YouTube)

Vandaag ronden we af met wat mooie Moederdag producten:

7. STEMPELS en 8. SNIJMALLEN ‘Bloemenhart banner’

Naast Sara en Jocelijne hebben we NOG EEN andere ontwerper! En dat is niemand minder dan ons eigen PromoTeam-lid Sofie Byttebier, ook wel bekend als @handmade.by.msaprilfish 😁 Ze heeft een tof bloemenhart getekend, met allerlei leuke bloem doodles. Er zit ook een toffe banner met allerlei mooie teksten bij en wat losse bloemetjes. Superleuke stempelset! En in de bijpassende snijmallenset zitten ook allerlei toffe bloemetjes, zodat je de snijmallen ook los kunt gebruiken 😀

9. SNIJMALLEN ‘Mama mama’

Omdat Moederdag in aantocht is een leuke nieuwe snijmal altijd goed! Een mooie grote Mama in modern lettertype met outline en ook nog een kleine ‘mama’. Dus voor elke kaart wel een passende snijmal!

10. SNIJMALLEN ’tante nicht’

In het kader van Moederdag hebben natuurlijk in de serie met toffe tekstjes in dat leuke brushlettertype al de woorden voor moeder, mama, oma en dochter. Daar misten nog wat vrouwelijke familieleden, namelijk tante en nicht! Nou, hier zijn ze dan! Ook superleuk op verjaardagskaartjes of zwangerschapskaartjes.

NIEUW BEDANKJE ‘Zomaar’

We hebben bij deze release weer een nieuwe bedanksnijmal, in dezelfde serie: “Zomaar”! De snijmal is 5 cm breed en heeft ook een outline. Je kunt vanaf besteding van 80 euro zelf kiezen welk bedankje je wilt ontvangen, waaronder dus deze nieuwe ‘Zomaar’.

Vanaf morgen is alles te koop!

Toffe release weer he? Alle getoonde producten zijn vanaf morgen, donderdag 13 april te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl 🤩

Fijne dag en happy shopping morgen!

Creatieve groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *