Nieuwe release APR2023 – intro dag 1

Donderdag 13 april is het weer zo ver: dan komt een nieuwe release uit! Deze keer met meerdere ontwerpers, zoals Sara Lindenhols en Jocelijne is weer terug! ♥

De 10 nieuwe producten laten we jullie in 2 dagen zien, met mooie voorbeelden van het PromoTeam. Pak je kopje thee en chocola erbij (of je gezonde ontbijtje)… en geniet van alle mooie producten en voorbeelden! ☕🍫

Morgen hebben wij bij DAG 2 ook een video van de hele release unboxing.

Vandaag trappen we af met de nieuwe producten van Sara en Jocelijne:

1. STEMPELS ‘Mooie Mensen Moeder’

Wat ontzettend leuk! Sara Lindenhols benaderde mij of ik haar serie Perfect People verder wilde uitbrengen, maar dan voorzien van toffe Nederlandse teksten. Maar natuurlijk, want haar illustraties zijn heel gaaf en weer eens wat anders voor in ons assortiment! We starten met een leuke set met een vrouw, te gebruiken als Moeder. Je kunt haar personaliseren met gezichtjes en ‘accessoires’, zoals een baby en/of poedel. Met natuurlijk leuke tekstjes erbij 😁

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CDSL-0001-Rowena-1-1024x1024.jpg

2. STEMPELS ‘Mooie Mensen Vader’

Ook alvast voor Vaderdag en leuke mannenkaarten: een set met een toffe man! Je kunt hem (en haar) verschillende gezichten geven, de broeken veranderen. Dus lekker personaliseren zoals je zelf wilt! Met wat leuke vintage accessoires om je gestempelde kaartje compleet te maken. Natuurlijk ook hier weer de leuke tekstjes en grapjes! 😁 Superleuke Vader!

3. STEMPELS ‘Mooie Mensen Teksten 1’

Natuurlijk konden we niet al onze grappige teksten kwijt bij de plaatjes, dus is er een extra set met leuke en grappige tekstjes gemaakt. Nu kun je weer heerlijk combineren en nog meer toffe kaarten maken!

4. SNIJMALLEN ‘Hug-A-Lots’

Jocelijne is weer terug!!! En ze knalt binnen met een nieuwe, superschattige multi-snijmal voor allerlei schattige knuffelbeestjes! En deze passen ook weer bij de bestaande en de nieuwe accessoires, dus ook deze moet je gewoon weer in je collectie hebben!🤩

5. SNIJMALLEN ‘Garden Accessories’

Voor de nieuwe Hug-A-Lots, maar ook voor de Patooties en de andere beestjes, maakte Jocelijne een leuke set om mee te tuinieren! Leg je eigen moestuin aan, met schattige insecten erbij en een superlief zonnetje. Zo maak je heerlijke lentekaartjes en de moestuintjes starten binnenkort natuurlijk ook weer!

6. SNIJMALLEN ‘Rainy Days’

Ook nieuw in de collectie zijn superschattige parapluutjes! Die hadden we nog niet! En niet alleen handig voor de April Showers, maar ook ideaal voor het najaar, want we wonen natuurlijk in het Natte Nederland… 🙈 Maar met deze parapluutjes maak je van de regen zelfs een feestje!

Superleuk al he?? 🤩 Dit was alvast een eerste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 13 april te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl

Stay tuned en bekijk morgen de tweede/laatste intro, want we hebben nog 4 toffe producten en het nieuwe bedankje te presenteren! 🤩

Fijne dag en tot morgen!

Creatieve groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Een gedachte over “Nieuwe release APR2023 – intro dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *