Mini release FEB 2023 – intro dag

Donderdag 2 februari hebben we een toffe mini release! Er komen namelijk 2 hot foil plates uit! We hebben een nieuwe producent voor de hot foil mallen, waardoor we ze een stuk goedkoper kunnen aanbieden. Jeej! En ze zijn tegenwoordig prachtig magenta metallic!

Het zijn maar 2 producten, dus laten we snel beginnen:

1. HOT FOIL ‘A6 PANTER’

We hadden bij de laatste release al het TOFFE Panter stencil. Daar komt nu een bijpassende A6 hot foil plate bij! 🤩 Hoe gaaf is deze print in hot foil? Wij zijn er allemaal nu al helemaal FAN van! En je kunt hem dus ook combineren met het stencil, dat je bijv. de binnenkantjes in een mooi kleurtje blendt. De mogelijkheden met foil en eventueel het stencil zijn eindeloos!

2. HOT FOIL ‘SOLID PLATE A6+A2’

De Solid Plates bestaan al van enkele andere merken, maar die hebben allemaal als nadeel dat ze Amerikaans formaat zijn en A6 formaat foils er niet op passen… CarlijnDesign heeft 2 versies in 1 gemaakt: je kunt hier namelijk zowel A6 als A2 formaat foil negatieven mee foilen! Superhandig om die bewaarde restjes foil op te maken en daar ook prachtige creaties mee te maken! En hij is niet alleen handig voor achtergronden, maar je kunt er ook de restjes van woorden superleuk mee gebruiken! 😍 De nieuwe must-have voor je hot foil collectie dus!


Prachtig he? Wij zijn helemaal verliefd! Dit zijn voor de hot foil fans echte must-haves! ♥

Deze 2 leuke producten zijn vanaf morgen, donderdag 2 februari te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Fijne dag en tot morgen in de shop! ♥

Creatieve groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Een gedachte over “Mini release FEB 2023 – intro dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *