Nieuwe release JAN2023 – intro dag 2

Morgen, donderdag 19 januari is het zo ver: de nieuwe release is te koop! Het thema deze keer is liefde en Valentijn, met nieuwe grote teksten en een toffe A6 achtergrond.

De 12 nieuwe producten laten we jullie in 2 dagen zien, met toffe voorbeelden van het nieuwe PromoTeam. Pak je kopje koffie en ontbijtje erbij… en geniet van alle mooie producten en voorbeelden! 🥐☕

Voor de visueel ingestelde mensen hebben we ook een releasevideo van het tweede deel vandaag:

Vandaag gaan we verder met de volgende nieuwe producten:

7. SNIJMALLEN “A6 RECHTHOEK HARTJES”

A6 kaarten zijn toch wel de meest-gemaakte kaarten en je kunt echt nooit genoeg mooie coverplates hebben! In deze set zit niet alleen een mooie kanten schulprandje (buitenste), maar ook een kleinere met stikrand voor daar op. En naar wens kun je daar de 3 x 5 outline hartjes op uitsnijden ♥ Je kunt hier ook weer heerlijk mee variëren. En het kleine hartje zit er ook los bij, zodat je makkelijk een accentje in een andere kleur kunt toevoegen. Ik ben verliefd! 🥰

8. STENCIL ‘A6 PANTER’

Heel gaaf bij het thema liefde: een panter achtergrondje! En bij dit product zitten 2 stencils, zodat je de binnenkant en buitenkant een andere kleur kunt geven. Of kunt embossen, met embossingpoeder, of paste, of door je embossingmachine halen. Heel gaaf! 😍

9. STEMPELS ‘GROTE TEKSTEN 6’ + 3 SNIJMALLEN 10. 11. 12.

Deze grote woorden blijf ik prachtig vinden! En de aanmoedigende teksten zijn altijd welkom toch? ♥ Zeker met Valentijn is het leuk om naar je Kanjer, Lieverd of Vriendin een mooie kaart te sturen. En met een beetje knippen en creatief zijn kun je er ook het woord Vriend van maken 😀 Weer heel bruikbaar!

13. HOT FOIL ‘GROTE TEKSTEN 6 KANJER’

Uiteraard een mooi groot woord als hot foil, de toffe Kanjer! Kijk eens wat een prachtige voorbeelden! En de snijmallen van hierboven zijn ook perfect om de hot foil met een outline uit te snijden.

EXCLUSIEVE BEDANKSNIJMAL ‘CADEAUTJE’

Met deze nieuwe release hebben we ook weer een nieuw gratis cadeautje voor jullie! De exclusieve bedanksnijmal is gratis als je voor 80 euro of meer hebt geshopt!🤩 Hij wordt automatisch aan je winkelwagen toegevoegd als je genoeg hebt geshopt.

De vorige snijmal Dankbaar is nu ook te koop in de webshop, voor als je die had gemist in december. De snijmal is ongeveer 5-6 cm breed.

Dit was het tweede en laatste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle nieuwe producten hebben jullie nu gezien en zijn vanaf morgen, donderdag 19 januari te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Fijne dag en tot morgen in de shop! 🤩

Groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Een gedachte over “Nieuwe release JAN2023 – intro dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *