Nieuwe release JAN2023 – intro dag 1

Donderdag 19 januari is het weer zo ver: de nieuwe release is te koop! Het thema deze keer is liefde en Valentijn, want Gerrit Gnome krijgt een vriendinnetje! En er komen toffe basissnijmallen uit en weer handige grote teksten!

De 12 nieuwe producten laten we jullie in 2 dagen zien, met toffe voorbeelden van het nieuwe PromoTeam. Pak je kopje koffie en ontbijtje erbij… en geniet van alle mooie producten en voorbeelden! 🥐☕

Voor de visueel ingestelde mensen hebben we ook een releasevideo van vandaag:

Vandaag trappen we af met de volgende nieuwe producten:

1. SNIJMALLEN “MINI SLIMLINE DOOSJE TONY REEP”

Al zo lang wilde ik graag een doosje hebben en dat is nu van de heerlijke Tony chocoladereep geworden! 🤩 Het systeem is hetzelfde als de eerder verschenen Mini Slimline envelop: je stanst deze mal 2x uit mooi papier (een keer op de mooie kant, de tweede kant vanaf de achterkant van het papier). Daarna plak je ze aan elkaar vast met de plakranden. Superleuk om cadeau te geven, helemaal rond Valentijn! ♥ En er zitten ook extra Mini Slimline kaart-formaat mallen bij, dus dubbel zoveel plezier!


2. STEMPELS A7 ‘TONY REEP’

En bij een tof Tony doosje horen natuurlijk bijpassende stempels met Tony teksten! In dit kleine setje vind je een helemaal leuke teksten om zelf je zinnen samen te stellen. Want met een reep Tony, ben je niet meer lonely. En everybody loves Tony. Hoe tof zijn ze?! 😍

3. STEMPELS & 4. SNIJMALLEN ‘GNOME VROUW’

En het is de tijd van de liefde, met Valentijn, dus tijd voor een schattig vriendinnetje voor onze grote kleine vriend Gerrit Gnome: maak kennis met Gerda Gnome! ♥ Is ze niet schattig? Ze kan dezelfde accessoires vasthouden met haar handjes, in haar set in het thema Valentijn en liefde.

5. SNIJMALLEN ‘GNOME set 4 VROUW’

En natuurlijk krijgt de Gnome serie een uitbreiding. Gerda Gnome komt ook als accessoire set 4 uit! Met leuke accessoires voor de liefde en een heerlijke reep chocola. Deze accessoires passen perfect bij de basisset: set 1. En kijk die schoentjes en vlechtjes eens! 🥰 Ook krijg je er 4 spraakballonnetjes bij, waarmee je perfect de teksten uit de beide stempelsets kunt uitsnijden!

6. HOT FOIL ‘LEUKE POST ADRESLABEL’

Het is nu natuurlijk de tijd van leuke post, zeker met Valentijn in het vooruitzicht. Pimp dus jouw envelop met foil! 🤩 In deze set allemaal leuke onderdelen, die ook te gebruiken zijn met de snijmallen ‘Leuke post’ (en de stempels heb je natuurlijk ook gewoon nodig 😉). En zie je ook het kleine kusje en de sequins? Maar ook woordjes om te foilen, zoals GRAAG BEZORGEN BIJ en VOOR DE JARIGE. Leef je helemaal uit op je enveloppen!

EXCLUSIEVE BEDANKSNIJMAL ‘CADEAUTJE’

Met deze nieuwe release hebben we ook weer een nieuw gratis cadeautje voor jullie! De exclusieve bedanksnijmal is gratis als je voor 80 euro of meer hebt geshopt!🤩 De vorige snijmal Dankbaar is nu ook te koop in de webshop, voor als je die had gemist in december. De snijmal is ongeveer 5-6 cm breed.

Dit was alvast een eerste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 19 januari te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de tweede/laatste intro, want we hebben nog meer leuks in petto!

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *