Nieuwe release DEC2022 – intro dag 2

Woensdag 14 december is het eindelijk weer zo ver: de nieuwste release is te koop! De release is kleiner gemaakt, maar wel nog leuker dan voorheen! De 12 nieuwe producten laten we jullie in 2 dagen zien, met toffe voorbeelden van het nieuwe PromoTeam. Pak je kopje koffie en ontbijtje erbij… en geniet van alle mooie producten en voorbeelden! 🥐☕

Vandaag hebben we een releasevideo van Anoek voor jullie:

https://youtu.be/c6G-OtZszLk

Vandaag gaan we verder met deel 2 van de nieuwe producten:

7. & 8. HOT FOIL + STENCIL ‘A6 CONFETTI’

Er komt weer een nieuwe hot foil plaat uit en wel 2 verschillende gedeeltes. En deze hot foil plaat kun je combineren met het bijpassende stencil (wat ook prima zonder hot foil te gebruiken is). Confetti is altijd feestelijk toch? 🤩

9. SNIJMALLEN ‘A6 BANNERS’

Snijmallen voor de achtergrond van je kaart zijn natuurlijk altijd handig. En met banners in allerlei maten kun je natuurlijk toffe verjaardagskaarten maken. Of slingers. En het leuke is dat je de banners ook allemaal op elkaar kunt matten! Superleuke aanvulling op je verzameling! 😍

10. STEMPELS & 11. & 12. SNIJMALLEN ‘OUTLINE VERJAARDAG’

Teksten voor verjaardagskaarten zijn altijd welkom! En een beetje afwisseling qua lettertypes en vormen is ook wel leuk toch? Hierbij weer een helemaal nieuwe set, met leuke grote Outline teksten (met dezelfde snijmallen, met outline) en leuke nieuwe lettertypes voor jouw hippe verjaardagskaarten 🥰

FREEBIE ‘SNIJMALLEN DANKBAAR’

Als je een bestelling plaatst op www.carlijndesign.nl kreeg je daar altijd een bedankstempeltje bij, die je kon sparen. Vanaf nu wordt dat bedanksnijmallen met leuke, handige woorden. We beginnen de serie met de snijmallen ‘Dankbaar’, in een leuk lettertype en met een outline om te matten. Je ontvangt deze snijmal t.w.v. € 6,99 bij een bestelling van € 80,- of meer en alleen maar tot 12 januari (wanneer de volgende release verschijnt). Wacht niet te lang met bestellen, want OP = OP!

Zo, dit waren alle nieuwe producten!

Dit was alvast een eerste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf woensdag 14 december te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Happy shopping morgen! 🤩

Groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *