Nieuwe release DEC2022 – intro dag 1

Woensdag 14 december is het eindelijk weer zo ver: de nieuwste release is te koop! De release is kleiner gemaakt, maar wel nog leuker dan voorheen. De 12 nieuwe producten laten we jullie in 2 dagen zien, met toffe voorbeelden van het nieuwe PromoTeam. Pak je kopje koffie en ontbijtje erbij… en geniet van alle mooie producten en voorbeelden! 🥐☕

Voor de visueel ingestelde mensen hebben we ook een release video van vandaag:

Vandaag trappen we af met de volgende nieuwe producten:

1. SNIJMALLEN “CIRKELS 2”

De eerste snijmallen Cirkels waren zo’n succes, dat daar gewoon een toffe toevoeging voor bij moest komen. Met deze leuke Cirkels 2 kun je nog meer mooie combinaties van 2 of meer cirkels maken, die nog beter op elkaar passen met een kleinere tussenruimte. Wij zijn er helemaal fan van, deze MOET je gewoon in je basis hebben! 🤩

2. & 3. STEMPELS + SNIJMALLEN ‘GNOME MAN’

Jullie wilden graag meer plaatjes hebben om in te kleuren en ik wilde graag meer tekenen. Daar heb ik tijdens mijn ‘verloftijd’ tijd voor gemaakt en daar kwamen leuke gnomes uitgerold. Deze Gnome Man stempels zijn de eerste in een serie en je kunt er heerlijk mee masken. Stempel eerst een accessoire, plak die af met masking tape en stempels daarna de gnome. Zo kun je hem vanalles laten vasthouden. Ik ben verliefd! 😍

4. SNIJMALLEN ‘GNOME set 1 BASIS’

En er komen niet alleen schattige stempels uit, maar er is ook een set snijmallen met de leuke Gnome! De eerste set bevat alle onderdelen om een Gnome man samen te stellen. Kies hoe hij zit of staat, welke voetjes of schoenen, handjes en kleur van zijn baard en/of snor. Superleuk om te hebben en er komen add-on sets voor uit! 🥰

5. SNIJMALLEN ‘GNOME set 2 FEEST’

De eerste add-on set voor de leuke Gnome: een Feest set vol accessoires voor feestelijke kaartjes, voor niet alleen verjaardagen maar ook voor kerst of andere gelegenheden 😄

6. SNIJMALLEN ‘GNOME set 3 KERST’

En de tweede add-on set is voor Kerst: kleed je Gnome gezellig aan voor de kerstdagen, met allerlei feestelijke accessoires! Kijk dat kleine kerstboompje nou, of die leuke rand voor een kerstmuts. Te schattig gewoon en je moet deze gewoon hebben voor je Gnome! 🤩

Dat zijn EEN HELEBOEL MOGELIJKHEDEN met de toffe Gnome sets. De mogelijkheden zijn eindeloos! En er zullen nog meer sets verschijnen 🙂

Dit was alvast een eerste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf woensdag 14 december te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de tweede/laatste intro, want we hebben nog meer leuks in petto!

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn en het PromoTeam

4 gedachten over “Nieuwe release DEC2022 – intro dag 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *