Nieuwe release JULI2022 – intro dag 3

Morgen, donderdag 14 juli is de nieuwste release te koop! De release heeft meerdere thema’s, dus lekker veel variatie! We hebben jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien, met toffe voorbeelden van beide teams. Vandaag alweer de laatste dag! Pak je kopje koffie en ontbijtje er nog een keer bij… en geniet van de laatste toffe producten en voorbeelden!

We ronden vandaag af met:

19. SNIJMALLEN “ALFABET JOCELIJNE” – door Jocelijne Design

Het toffe handgetekende lettertype van Jocelijne is er nu ook als snijmal! En heel handig met 2 maten lettertjes: de kleintjes zijn 1,1 cm en de grote 1,7 cm ongeveer. Superleuk om nu zelf je teksten te maken met dit schattige alfabet!

20. SNIJMALLEN ‘A6 ACHTERGROND RUITJES’

A6 coverplates heb je nooit genoeg! En met deze leuke ruitjes achtergrond kun je veel meer variëren dan je denkt. Laat de vakjes leeg, of vul een wit grid op met een leuke achtergrond, of vul ze op met allerlei verschillende kleurtjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en hij past perfect op een A6 kaart (een klein randje kleiner).

21. & 22. STEMPELS & SNIJMALLEN ‘KERSTBALLEN’

Voor de kerstkaarten een leuke nieuwe kerst set: stempels, snijmallen en zelfs hot foil en een stencil. Allemaal met elkaar te combineren en uit te snijden met deze snijmallen. En die diertjes zijn toch superleuk! Voor de afwisseling ook een wat woordgrapjes, want gewone kerstteksten hebben we al zo veel 😉

23. & 24. HOT FOIL & STENCIL ‘KERSTBALLEN’

En dit zijn de hot foil kerstballen en bijpassend stencil, uit de Kerstballen serie. Maak zelf de mooiste kerstballen in allerlei kleuren foil en maak het af door met een stencil inkt erop te blenden. Deze set is echt een musthave voor de hot foil fan!

25. SNIJMALLEN ‘fijne kerst’
26. SNIJMALLEN ‘vrolijk kerstfeest’
27. SNIJMALLEN ‘prettige feestdagen’
28. SNIJMALLEN ‘gelukkig nieuwjaar’

Natuurlijk hebben we voor de kerstkaarten dit jaar ook de toffe kleinere teksten gemaakt. Ze zijn echt prachtig, vind je niet? Staat supermooi en ze hebben een zacht prijsje. Geniet van de voorbeelden!

Dit was alweer het laatste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf morgen, donderdag 14 juli te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Wil je vandaag nog meer zien?

Bekijk dan vandaag ook de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigner, en volg ze meteen:
Alie
Esther
Gerlinde
Helga
Judith
Marlous
Jocelijne
Anneke (gastdesigner)

Fijne dag en veel shopplezier morgen!

En psssst, je hebt een paar maanden om van deze release te genieten, want over een paar weken is de baby er en ben ik er 6 weken tussenuit. Pas rond november verwacht ik een nieuwe release. Dus genoeg tijd om deze leuke spulletjes te kopen én te gebruiken! 😀

Lieve groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *