Nieuwe release JULI2022 – intro dag 2

Donderdag 14 juli is de nieuwste release te koop! De release heeft meerdere thema’s, dus lekker veel variatie! We gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien, met toffe voorbeelden van beide teams. Vandaag alweer de tweede dag! Pak je kopje koffie en ontbijtje er weer bij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

We gaan vandaag verder met:

11. SNIJMALLEN “GIFTBAG” – door Jocelijne Design

Een snijmal om zelf een schattige giftbag te maken! Hier kun je natuurlijk eindeloos mee variëren qua papier: mooi designpapier, kraftpapier voor mannen, zelf een achtergrond blenden met inkten, noem maar op. Voor elke gelegenheid kun je wel een giftbag personaliseren. En hij zit ook boordevol handige accessoires. De afmetingen van de giftbag (2x uitsnijden en op elkaar plakken) zijn: 8,4 x 11,2 x 3,4 cm.

12. HOT FOIL ‘A6 SUNBURST’

Het werd weer tijd voor een mooie coverplate voor alle hot foil fans. Nou, deze plaat heeft het gewenste effect hoor: BLING BLING to the max! Hij wordt echt prachtig, in welke kleur foil je hem ook maakt. Een must-have voor alle foilers, en ook perfect voor kerst!

13. STENCIL ‘A6 SUNBURST’ (2 stuks)

En bij een prachtige hot foil plaat is het natuurlijk leuk om een bijpassende stencil te hebben! Twee zelfs, want in deze set zitten er twee: een met zonnestralen die er perfect op passen, en een met een viertal verschillende vormpjes die je aan de onderkant in de openingen kunt stencilen. driehoekjes, hartjes, rondjes en sterretjes. Zo maak je jouw hot foil creaties extra speciaal! En, je kunt de A6 zonnestralen natuurlijk ook zonder de hot foil gebruiken 😉

14. STEMPELS “GROTE TEKSTEN KERST & KNUFFEL” en 15. SNIJMALLEN ‘KERST’ en 16. ‘KNUFFEL’

Deze stempels zijn gemaakt bij de veelgebruikte snijmallen ‘Kerst’ en ‘Knuffel’, die als enige nog geen bijpassende stempels hadden. Nu dus wel! En als je ze al in huis hebt, dan hoef je alleen nog deze stempels te kopen! Maar natuurlijk hebben we genoeg snijmallen, voor de personen die deze toppers nog niet hebben 🙂

En deze bijpassende snijmallen zijn niet nieuw, maar allebei weer op voorraad:

17. SNIJMALLEN ‘SLIMLINE RANDEN 5 KERST’

Het werd ook weer eens tijd voor nieuwe slimline randen, deze keer in kerst thema!

18. SNIJMALLEN ‘KERSTTAKKEN’

Voor die echt kerstige kerstkaarten is het natuurlijk heel mooi om een setje kersttakken en dennenappel te hebben. Dus hier is hij dan! Om je kerstkaarten mooi mee aan te kleden 😀

Dit was alvast een tweede inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 14 juli te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de laatste intro, want we hebben nog 1 dag met leuks in petto!

Wil je vandaag nog meer zien?

Bekijk dan vandaag ook de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigner, en volg ze meteen:
Alie
Esther
Gerlinde
Helga
Judith
Marlous
Jocelijne
Anneke (gastdesigner)

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *