Nieuwe release JULI2022 – intro dag 1

Donderdag 14 juli is de nieuwste release te koop! De release heeft meerdere thema’s, dus lekker veel variatie! We gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien, met toffe voorbeelden van beide teams. Pak je kopje koffie en ontbijtje erbij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag trappen we af met:

1. SNIJMALLEN “SPACE GREETINGS” – door Jocelijne Design

Een ruimteset! Die hadden we nog niet! Ook superleuk voor jongens- en mannenkaarten. Met een toffe raket, ufo en planeten!

2. STENCIL ‘SLIMLINE ACHTERGRONDJES 3’

Stencil met grotere vormen zijn altijd handig, zo maak je makkelijk een focal point op je kaart. En met de rand kun je nog een luchtpost-effect in rood en blauw maken. Stencils heb je nooit genoeg toch? 😀

3. SNIJMALLEN ‘OUTLINE STERREN’

Een handige set met sterren in elke maat, die perfect op elkaar passen. Zo heb je voor elk formaat wel een ster. En het ziet er heel tof uit voor kerst en voor feestjes! Zelfs voor de Space set heel leuk!

4. & 5. STEMPELS & SNIJMALLEN “IJSPRET”

Eindelijk een stempelset om lekker in te kleuren, mét natuurlijk leuke bijpassende tekstjes. Ik word zelf SUPERBLIJ van dit vrolijke setje ijsjes voor in de zomer. 1, 2, kleuren maar!! 😀

6. & 7. SNIJMALLEN ‘BESTE TOFSTE’ en ‘LIEFSTE LEUKSTE’

En nu een aantal leuke aanvullende teksten voor onze reeks met leuke woordjes. Met deze voorvoegsels kun je weer een hoop nieuwe combinaties maken!

8. SNIJMALLEN ‘HOI JUF MEESTER’, 9. ‘BROER ZUS’ en 10. ‘VRIENDEN OUDERS’

En nog een paar leuke setjes als toevoeging! Hier kun je toch heerlijk mee uit de voeten? En dat lettertype… echt heel mooi, vind ik zelf! 😀

Dit was alvast een eerste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 14 juli te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro, want we hebben nog meer leuks in petto!

Wil je vandaag nog meer zien?

Bekijk dan vandaag ook de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigner, en volg ze meteen:
Alie
Esther
Gerlinde
Helga
Judith
Marlous
Jocelijne
Anneke (gastdesigner)

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

Een gedachte over “Nieuwe release JULI2022 – intro dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *