Nieuwe release MEI2022 – intro dag 3

Morgen 18 mei is de nieuwste release te koop! De release heeft meerdere kleinere thema’s, dus lekker veel variatie! We laten jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten zien, met toffe voorbeelden van beide teams. Pak er weer je kopje koffie en ontbijtje bij… en geniet op deze laatste dag van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag ronden we af met:

18. SNIJMALLEN “COFFEE TIME” – door Jocelijne Design

Een superleuk set snijmallen waarmee je zelf je kopjes koffie of thee kan maken! Met allerlei accessoires zoals een theezakjes, suikerklontje en een lepeltje. Leuk om aan je vriendinnen te sturen of om gewoon een verjaardagskaart mee te vullen 😀

19 & 20. STEMPELS & SNIJMALLEN “BEDANKJES”

Het einde van het schooljaar is in zicht en dan is het wel heel leuk om een bedankje te maken voor de juf/meester/oppas/opvang van je kind(eren, toch? En al die gevatte grapjes zijn nu gebundeld in dit schattige setje stempels. In de bijpassende snijmallen zit ook nog het woordje Bedankt in tof monoline lettertype. Kom nu maar op met al die leuke bedankjes! 😀

21. SNIJMALLEN “BEDANKJES TAGS”

Deze set met kleine tags kun je perfect gebruiken om je bedankjes voor de juffen en meesters te maken! Er zitten allerlei maten in, zodat er altijd wel iets past. En de hartjes en rondjes zijn ook superleuk zo te gebruiken. Ook leuk voor tags aan cadeautjes!

21 t/m 27. SNIJMALLEN met woordjes

Om het assortiment losse Nederlandse woordjes verder aan te vullen, is er nu een eerste serie woorden uitgekomen in een mooi, wat kleiner lettertype. Een perfecte toevoeging voor op een gestempelde kaart, maar ook ideaal voor in je fotoalbums! En deze serie zal steeds verder uitgebreid worden 🙂

Dit was alvast een eerst inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf morgen, woensdag 18 mei te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Wil je vandaag nog meer zien?

Bekijk dan vandaag ook de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigners, en volg ze meteen:
Alie
Esther
Gerlinde
Helga
Judith
Marlous

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *