Nieuwe release MEI2022 – intro dag 2

Woensdag 18 mei is de nieuwste release te koop! De release heeft meerdere kleinere thema’s, dus lekker veel variatie! We gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien, met toffe voorbeelden van beide teams. Pak er weer je kopje koffie en ontbijtje bij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag gaan we verder met:

9. SNIJMALLEN “FRUITY SMILES” – door Jocelijne Design

Het is het perfect seizoen voor lekker vers fruit, dus deze set komt als geroepen! Maak je eigen soorten fruit, voor elk moment wel een te vinden. Combineert ook superleuk met de Beterschap-producten die we hieronder laten zien 😉

Processed with MOLDIV

10, 11, 12. “MONOLINE BETERSCHAP” SET

Er was al een Beterschap stempelset in het assortiment, maar we waren wel weer eens toe aan een nieuwe variant! Met een nieuwe lettertype, een grote monoline Beterschap (die perfect past bij de snijmal-variant) en lekkere fruitteksten en -stempeltjes om een fruitige kaart te maken 😀

Van deze serie hebben stempels, een toffe snijmal die ook los te gebruiken en een bijpassende hot foil tekst.

13. SNIJMALLEN “OUTLINE BLAADJES”

Voor bij beterschapskaarten en condoleancekaarten is een sierlijk blaadje ook wel mooi. En dit takje met blaadjes heeft een hele toffe outline, met aan de binnenkant blaadjes waarbij de nerf wordt ingedrukt. Ook prachtig op elegante kaarten!

14 & 15. STEMPELS & SNIJMALLEN “GECONDOLEERD 2”

Ook de oudere Gecondoleerd set was wel weer toe aan een nieuwe variant! Deze set heeft prachtige Calla lelies met blad, die je zelf kunt inkleuren. Met de bijpassende snijmallen snij je ze uit, of maak je zelf lelies! Met ook weer hele mooie, toepasselijke teksten.

16. SNIJMALLEN “PAARDENBLOEM”

Bij condoleance hoort natuurlijk ook wel een elegante snijmal, die de vergankelijkheid weergeeft. Deze ‘blaasbloem’ kun je prachtig verwerken in bijvoorbeeld helemaal zwart, met wegvliegende pluisjes. De kleine hartjes kun je er nog los bovenop plakken, voor extra liefde. Maar er zit ook een bloem bij, zodat je er een zomerse paardenbloem in het geel en groen mee kunt maken. Super setje!

17. SNIJMALLEN “OUTLINE ALFABET ADD-ON”

Het Outline alfabet en de Outline cijfers zijn al 2 jaar populair! Met dit setje kun je klinkers vervangen door bijvoorbeeld een ballon of een hartje of een ster. Om je teksten een beetje mee af te wisselen. Of, je gebruikt ze gewoon los! 😀 Allemaal met een outline, binnenkant en een stitched matje voor er omheen.

Dit was alvast een eerst inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf woensdag 18 mei te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro, want we hebben nog meer leuks in petto!

Wil je vandaag nog meer zien?

Bekijk dan vandaag ook de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigners, en volg ze meteen:
Alie
Esther
Gerlinde
Helga
Judith
Marlous

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *