Nieuwe release FEB2022 – intro dag 1

Donderdag 17 februari is de nieuwste release te koop! De hele release is in thema BABY! We gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien, met toffe voorbeelden van beide teams. Pak je kopje thee en chocola erbij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag trappen we af met:

1. STEMPELS & 2. SNIJMALLEN “BABY PANDA” – door Jocelijne Design

Zijn het geen schatjes? Jocelijne heeft een schattige stempelset vol baby panda’s uitgebracht! Ook lekker snel ingekleurd, haha! Geef ze met allerlei accessoires een persoonlijk tintje. Superleuk op je babykaarten!

Processed with MOLDIV

3. STENCIL “SLIMLINE BABY”

Een nieuw stencil in de reeks die je 180 graden kunt draaien, om zo 2 patroontjes tot 1 toffe achtergrond samen te voegen. Je kunt hiermee steeds weer andere achtergrondjes creëren!

4. SNIJMALLEN “OVALEN”

Deze basisset staat al lang op veel van jullie lijstjes: de Ovalen! Hiermee kun je lekker afwisselen qua kaartvorm én hij past ook in een A6 envelop. Met genoeg nesting dies om lekker te matten. Jeej! Pssst: ze passen ook op de Rechthoeken snijmallen! 😀

5. STEMPELS & 6. SNIJMALLEN “ZWANGER”

Echofoto’s blijven magisch! Een klein wondertje dat zich ontwikkelt in de buik van de moeder. En nu hebben we dat ook vastgelegd op stempels! Een hele toffe set om zelf je aankondiging te doen of om te feliciteren met het leuke nieuws.

7. STEMPELS & 8. SNIJMALLEN “BABY ONDERWEG”

Een setje met grapjes is ook altijd leuk toch? Want wie kinderen heeft, weet dondersgoed dat die nachtrust JARENLANG ver te zoeken is… En de poepluiers, het gehuil en de wallen zijn alom aanwezig. Dit setje combineert ook perfect met de Foute-stempel-serie 🙂

9. SNIJMALLEN “RANDWOORDEN BABY”

En met eindelijk het Baby-thema, konden we ook eindelijk verder met onze originele Randwoorden-serie, die al 3 jaar op de markt is en het nog steeds geweldig doet op kaarten! Je kunt alle teksten ook onderling combineren. Met deze nieuwe Randwoorden Baby kun je helemaal los voor elk babykaart. Mijn nieuwe favoriet!

Dit was alvast een eerst inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 17 februari te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro, want we hebben (helaas, haha) nog meer leuks in petto!

Wil je vandaag nog meer zien?

Bekijk dan vandaag ook de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigners, en volg ze meteen:
Alie
Esther
Gerlinde
Helga
Judith
Marlous
Debby (gastdesigner)
Mirande (gastdesigner)

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *