Nieuwe release NOV2021 – intro dag 3

Morgen is het gelukkig al 18 november en dan is eindelijk de nieuwste release te koop! Vandaag de laatste dag van de releaseblogs en de thema’s zijn: pinguïns, cadeaus/cadeaubonnen. Pak je kopje thee en pepernoten erbij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag de laatste nieuwe producten:

11. & 12. STEMPELS & SNIJMALLEN “PINGUÏN PUCK” – door Jocelijne Design

En dan als laatste nog even een SUPERSCHATTIGE knaller: deze schatjes van pinguïns op een leuk klein stempelsetje! Met natuurlijk bijpassende snijmallen. Schattig toch?!

Processed with MOLDIV

13. & 14. STEMPELS & SNIJMALLEN “CADEAUBON”

Ook eindelijk een set om je eigen cadeaubonnen mee te maken, met ontzettend veel keus uit teksten! Zo kun je voor alle gelegenheden wel een tegoedbon maken. En pssst, daar gebruik je natuurlijk ook de snijmallen Cadeaubon + envelop voor, want dat is creditcard formaat giftcard met een bijpassend klein envelopje van 60 x 90 mm. Hoe leuk!

15. & 16. STEMPELS & SNIJMALLEN “SLIMLINE CADEAUS”

Jullie wilden heel graag meer plaatjes erbij, om lekker te kleuren. Dus heb ik een gigantische rij cadeaus gemaakt, waarbij je uit het middelste cadeau iets omhoog kan laten komen. En wat is er nou feestelijker dan een clown? Zelfgetekend! 😀 Of een heerlijke, 3-lagen taart, jummie! En met de bijpassende snijmallen snij je alle stempels uit met een kleine outline erom, maar er zitten ook heel veel extra figuurtjes bij: zoals veel cadeaus en een losse taart en kaarsjes! Supertof voor feestelijke kaarten en uitnodigingen 🙂

17. SNIJMAL “SURPRISE!

Deze snijmal kan superleuk bij de rij met cadeaus waar je iets uit laat komen. Maar natuurlijk ook voor Sinterklaas: als je een Surprise hebt gemaakt. Of gewoon bij elke leuke verrassing die je maakt 🙂 (en op de ondergrond passen vast nog andere snijmallen uit de collectie!)

18. SNIJMAL “KAARSJES CIJFERS 6”

Deze reeks komt steeds verder af, want na de 0-5 krijgen we nu de 6 én 9 in 1 snijmal! We zijn er bijna, we zijn er bijna… Alleen nog de 7 en de 8. Nu kun je weer extra cijfers maken!

Zo, dit was het laatste inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf morgen 18 november 7.00 uur te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Nog maar 1 nachtje slapen… 🙂

Wat is jouw favoriet??

Wil je nog meer zien?

Bekijk dan in de loop van vandaag de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigners, en volg ze ook:
Alie
Esther
Helga
Judith
Marlous
Gerlinde (gastdesigner)
Judith J (gastdesigner)

Fijne dag en tot morgen in de shop! Jeeeeeej! 😀

Groetjes,
Carlijn

6 gedachten over “Nieuwe release NOV2021 – intro dag 3

  1. De leuke post set van gisteren staat op nummer 1, omdat ik die het meest vaak zal gebruiken 😉 Maar je cadeautjes zijn ook super leuk! En de cadeaubon set, en…. en….

  2. ow wat een mooie 3 daagse release weer.
    Mijn verlanglijstje staat al weer klaar, de Sint zal flink in zijn buidel moeten tasten want een keuze heb ik niet kunnen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *