Nieuwe release NOV2021 – intro dag 2

Donderdag 18 november is de nieuwste release te koop! Vandaag dag 2 van de 3 releaseblogs met alle leuke nieuwe producten laten zien. Thema van vandaag is Leuke post. Pak je kopje thee en pepernoten erbij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag gaan we verder met:

6. SNIJMALLEN “HAPPY SNAILMAIL” – door Jocelijne Design

Een leuke set vol met vrolijke post figuurtjes. Zulke post willen we allemaal wel ontvangen! 😀

7. STEMPELS “LEUKE POST”

De Happy Mail stempels zijn al tijden een grote favoriet, dus het werd eens tijd om het assortiment aan “leuke post”-stempels uit te breiden. Want ook je envelop versieren is superleuk om te doen! 😀

8. SNIJMALLEN “LEUKE POST”

En daar hoort natuurlijk ook weer een bijpassende set snijmallen bij! Een grote rechthoek voor bijvoorbeeld een adres (of ook te gebruiken met een snijmal die we morgen laten zien…) En heel veel outlines om de stempels uit te snijden. In deze set zit ook een toffe “Leuke post” snijmal met een outline.

9. HOT FOIL “LEUKE POST”

Geen release zonder een nieuwe hot foil mal toch? Haha! Deze keer vond ik de “Leuke post” van de bijpassende snijmal erg mooi. Leuk formaat voor op je kaart én envelop! 😀

10. SNIJMAL “SLIMLINE KAART 7 + ENVELOP”

Slimline kaart blijven leuk om te maken. Door de populariteit van de Mini Slimline envelop die er omheen zat, wilde ik zo’n envelopmal eigenlijk ook voor het grotere Slimline formaat. En een zonsopgang snijmal hadden we nog niet in het assortiment 🙂 Je kunt hem ook leuk vullen met allerlei kleuren van je mooie papier! I love it!

Wat een toffe envelop he? Wauw! 😀

Dit was een tweede inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 18 november te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro!

Wil je nog meer zien?

Bekijk dan in de loop van vandaag de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigners, en volg ze ook:
Alie
Esther
Helga
Judith
Marlous
Gerlinde (gastdesigner)
Judith J (gastdesigner)

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

3 gedachten over “Nieuwe release NOV2021 – intro dag 2

  1. Jaaaa dit wordt een heel leuke besteding van mijn gewonnen tegoed!! Leuke post, dat wordt het zeker met deze geweldige set!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *