Nieuwe release NOV2021 – intro dag 1

Donderdag 18 november is de nieuwste release te koop! Vandaag producten met het thema Sinterklaas. We gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien. Pak je kopje thee en pepernoten erbij… en geniet van alle toffe producten en voorbeelden!

Vandaag trappen we af met:

1. SNIJMALLEN “SINT & SANTA” – door Jocelijne Design

Leuk leuk leuk! Weer meerdere nieuwe Jocelijntjes, waarvan we er vandaag 1 laten zien 🙂 Er zijn nu ook Sinterklaas en Kerstaccessoires voor de Patooties en de andere karaktertjes! Wat een schattige, toffe set!

2. STEMPELS “SINTERKLAAS”

Dit jaar eindelijk de Sinterklaas stempels! En nu Sinterklaas net in het land is, kun je er gelijk mee aan de slag! Weer een hele hoop tekstjes om te combineren, mét wat leuke plaatjes!

3. SNIJMALLEN “SINTERKLAAS”

En daar hoort natuurlijk een bijpassende set snijmallen bij! Je kunt er ook een grotere Sinterklaas-tekst mee uitsnijden én heeeel veel leuke kleine accessoires zoals pepernoten, taai taai, snoepjes, muntjes, een staf, mijter en pietenmuts.

4. SNIJMALLEN “ALFABET CHOCOLADELETTERS”

Alfabetjes heb je nooit genoeg, en zeker niet in leuke chocoladeletter font! Ze lijken net echt, jummie! Naast het alfabet krijg je ook alle cijfers, dus een handige set voor in je collectie 🙂

5. STENCIL “SLIMLINE POLKADOTS”

Deze release 1 stencil, maar je kunt er wel een hoop kanten mee op! Naast het maken van bijvoorbeeld sneeuw of leuke confetti in allerlei kleuren, kun je er ook een achtergrond met pepernoten van maken! 😀 Ook bij dit stencil heb je weer 2 verschillende helften, die je na het blenden 180 graden draait en dan weer blend. Zo maak je met 1 stencil een toffe achtergrond!

Dit was alvast een eerst inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 18 november te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro!

Wil je nog meer zien?

Bekijk dan in de loop van vandaag de accounts van onze PromoTeam-leden en gastdesigners, en volg ze ook:
Alie
Esther
Helga
Judith
Marlous
Gerlinde (gastdesigner)
Judith J (gastdesigner)

Fijne dag en tot morgen!

Groetjes,
Carlijn

Een gedachte over “Nieuwe release NOV2021 – intro dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *