Snijmallen Vierkant Fijne Feestdagen in de spotlights

Auteur: Marlous

De laatste release bracht Carlijn de snijmallen A6 Gefeliciteerd uit, welke meteen uitverkocht was (inmiddels is er weer nieuwe voorraad!!). Als klap op de vuurpijl kwam Carlijn vorige week met een tussenrelease: de snijmallen Vierkant Fijne Feestdagen. Vandaag een handige tip om hier een snel maar tof kaartje mee te maken.

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht

Er kwamen soms wat vragen voorbij hoe de A6 mal netjes te maken was, waarop in de Facebook groep een aantal tips gegeven werden. Als embossingpoeder fan heb ik toen ook een tip gegeven, en deze deel ik nu ook op het blog hier zodat het makkelijker naleest!

Let op: de uitleg hieronder is voor de nieuwe Feestdagen snijmal, maar de techniek kun je dus ook voor de A6 Gefeliciteerd mal toepassen!

Allereerst snijd je een vierkant van 14x14cm uit dik cardstock, welke je aan beide zijden met een 14×14 lijmvel beplakt.

Dan haal je het pakketje een keer door je snijmachine. NIET VAKER! Je wilt namelijk eigenlijk dat alleen de bovenste lijmlaag en het eerste deel van het dikke cardstock worden doorgesneden.

Kies drie kleuren embossingpoeder. Mijn keuze is niet de mooiste geweest achteraf.. ik daag jullie uit om met een mooiere combi te komen (goud zwart diamant??? 😍)

Trek de beschermfolie van de vulling van de letters eraf en bestrooi met embossing poeder en verhit met de heat gun.

Trek de beschermfolie van de dunne outline eraf en bestrooi met een andere kleur en verhit.

Snijd je werkje uit met de stitched outline en trek vervolgens de outline beschermfolie eraf en bestrooi met een derde (achtergrond)kleur en verhit.

Kies wat glitters of embossingpoeder uit om de figuurtjes in de snijmal in te vullen.

Snijd met de twee toffe buitenrand mallen twee matten, plak deze op de basiskaart, haal de plakfolie van de achterkant van je glitterproject en plak op je kaart!

Klaar is kees 🥳

Voor de A6 Gefeliciteerd mallen kun je dus precies hetzelfde doen! Lekker snel en heel tof!

Creatieve groetjes,
Marlous

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *