Nieuwe release SEP2021 – intro dag 2

Donderdag 9 september is de nieuwste release te koop! En we gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien. Pak je kopje thee en chocola erbij… en geniet van alle leuke producten en voorbeelden!

Vandaag is de tweede dag en hebben we nog meer leuke verjaardagsproducten voor jullie:

Jocelijne #2

9. SNIJMALLEN “COOKIE CRUNCH”

En daar hebben we Jocelijntje nummer 2! Een set met een schattig koekje en een donut met heerlijke versieringen. Daar moet natuurlijk de tekst “Donut worry” bij 🙂 Wat een leukerd he?

Nieuwe Slimline kaart

10. SNIJMALLEN DL “SLIMLINE & A6 STREPEN”

Nieuw in het Slimline assortiment is een snijmal om strepen te maken om de achtergrond mee te vullen. Het leuke aan deze Slimline is dat je er ook een A6 formaat kaart met strepen van kunt maken, want de strepen passen daar precies op. Je pakt dan het meest linkse stukje met stitching langs de rand, om zo de stitching te laten doorlopen (zie het voorbeeld achterop de kaart). Heel leuk voor als makkelijke achtergrond, dan heb je zo een mooie kaart af! 😀

11. STENCIL “SLIMLINE CONFETTI”

We hebben nog een tweede stencil! Een leuke voor feestelijke kaarten! Ook deze heeft weer 2 verschillende helften en kun je ook 180 graden draaien. Zo kun je met verschillende kleuren verschillende effecten creëren. Zoveel kleuren gebruiken als je wilt! Tof he?

12. STEMPELS & 13. SNIJMALLEN “SLIMLINE BALLONNEN”

Jaaaa, een Slimline formaat stempel! Lekker breed, een superleuke rij ballonnen om in te kleuren. En, je krijgt er ook alle losse ballonnen bij om te stempelen én om uit te stansen! Ook zitten in deze set de cijfers die passen bij de Alfabet Blijf kalm stempels! Handig he? De ruimte was er, dus waarom niet. Kun je ook leuk ballonnen maken met hoe oud iemand is of hoe lang een jubileum al is. En lekker zen om in te kleuren zo 🙂

14. SNIJMALLEN “BALLONNEN 2”

En omdat we zo gek zijn op ballonnen, hebben we ook van het Stencil “Ballonnen 2” de vormen-ballonnen als snijmallen gemaakt! Deze set zit ook weer boordevol ballonnen, met outlines, die je zelfs ook nog kunt combineren met de gewone ballonnen snijmallen, of de bovengenoemde snijmallen bij de Stempels “Slimline ballonnen”. Zelfs het ballondiertje heeft nu snijmallen, dus je kunt ook nog allerlei ballondiertjes gaan uitvinden! 😀

15. HOT FOIL “BALLONNEN 2”

En dan kan ook de bijpassende set met hot foil ballonnen niet achterblijven he? Ook van “Ballonnen 2” hebben we nu een mooie hot foil set, voor mooie grote ballonnen. Heel leuk om een feestelijke kaart mee te vullen! En het effect is werkelijk prachtig!

16. SNIJMALLEN “MONOLINE GEFELICITEERD”

De Monoline teksten voor kerst waren zo’n succes, dat een Gefeliciteerd-versie niet kon achterblijven. Zo kun je weer lekker varieren met de Gefeliciteerd-teksten die je op een kaart gebruikt. Dit geeft ook weer een heel ander, wat moderner effect. Leuk he? En hieronder volgt ook nog een bijpassende hot foil… 🙂

17. HOT FOIL “MONOLINE GEFELICITEERD”

Ook de leuke Snijmallen “Monoline Gefeliciteerd” van gisteren, krijgen een bijpassende hot foil mal! Want Gefeliciteerd teksten heb je natuurlijk nooit genoeg 🙂 En na het foilen snij je de tekst gemakkelijk uit met de bijpassende snijmal, die je los koopt en ook los kan gebruiken natuurlijk. Ideaal, dat combineren!

Dit was weer een inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten te maken zijn! En, hoe lang is je verlanglijstje al? Wist je dat je tegenwoordig een Verlanglijstje kunt bijhouden op de website? Zo kun je makkelijk je favorieten bewaren voor een volgende keer 🙂

Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 9 september te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de laatste intro!
Bijna bijna bijna…. nog maar 2 nachtjes slapen!

Groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *