Nieuwe release – intro dag 3

Donderdag 29 juli is de nieuwste release te koop! En we gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien. Pak je kopje thee en chocola erbij… en geniet van alle leuke producten en voorbeelden!

Vandaag is de laatste dag van de release aankondigingen, dus pak je verlanglijstje er maar weer bij! 😀

Jocelijne Design

13. & 14. STEMPELS & SNIJMALLEN “PENNY KITTY CAT”

Voor alle kattenliefhebbers: je kunt NOOIT genoeg kattenstempels hebben! 😀 En ook deze schattige katjes zijn weer een aanvulling op je Jocelijne Design collectie. Zijn ze niet schattig?!

En met de bijpassende snijmallen snij je ze in een handomdraai mooi uit:

Processed with MOLDIV

SUPERBLIJE PRODUCTEN!

15. STEMPELS “WAUW JOEPIE JEEJ”

Natuurlijk is ook iets anders dan alleen maar kerst weer eens leuk om te maken. Er moest gewoon nog een set komen die iemand helemaal uit zijn dak laat gaan, van hoe GEWELDIG TOF SUPER diegene wel niet is. Heerlijke grote woorden, veel teksten in hoofdletters en weer een hoop mix en match teksten voor erbij. Ik ben fan van deze stempels!

16. SNIJMALLEN “WAUW JOEPIE JEEJ”

Deze snijmallen passen bij de stempelset, maar kunnen ook prima los gebruikt worden. Wat een hoop leuke woordensnijmallen he? Heel tof! 😀

Processed with MOLDIV

17. SNIJMALLEN “WOOHOO YEAH”

Omdat de WAUW JOEPIE JEEJ teksten zo tof waren en ik helemaal enthousiast werd, heb ik er nog een set snijmallen bij ontworpen. Nu kun je nog meer HELEMAAL GEWELDIGE GAVE kaarten maken, die SUPERBLIJ zijn!

18. STENCILS “SLIMLINE RANDEN 1”

Nog een stencil om lekker achtergrondje te maken of extra focus te geven. Met deze keer leuke geografische randen: rondjes, vierkantjes en hexagons!

19. SNIJMALLEN “KAARSJES CIJFER 4”

We sluiten de intro vandaag af met het nieuwe cijfer uit de Kaarsjes serie: de 4! Langzaam spaar je zo een hele cijferreeks! En psst… de volgende keer komen de 5 én de 0 uit, zodat je ook heel veel tientallen kunt maken. Superleuk als focal point op een kaart!

Dit was was alweer de laatste dag met aankondigingen! Gaat snel he? Alle getoonde producten zijn vanaf (morgen) donderdag 29 juli te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro!

Groetjes,
Carlijn

Maar dat was nog niet alles…
We hebben nog 2 EXTRA SNEAK PEEKS! 😀

Deze producten zijn nog onderweg en komen rond 20 augustus binnen! Joepie!!!

20. STENCIL “SLIMLINE STREPEN ZUURSTOK”

Dit toffe stencil heeft helaas wat vertraging, maar is onderweg en is ook supergaaf voor achtergronden! Gebruik hem in 1 kleur, doe het eventueel met 180 graden draaien nog een keer voor een plaid effect. Je kunt hier eindeloos mee variëren!

21. SNIJMALLEN “MINI SLIMLINE KAART 2”

Deze snijmal was ook al gemaakt, maar heeft helaas wat vertraging. De toffe grote broer, de populaire Slimline kaart 2, heeft nu ook een kleiner zusje: een tweede variant mini slimline! En de randen zijn weer heerlijk met elkaar te matten en te combineren met Mini Slimline kaart 1. Wij kunnen niet wachten! 😀

Zo, dat was het nu dan echt 🙂

Heb je van alle producten en voorbeelden genoten? En is je verlanglijst zo groot dat het een eigen leven is gaan leiden en zo is weggelopen? Haha! We kunnen onze hobby beter ‘verzamelen’ noemen he? 😉

Morgen komen de spulletjes uit en kun je lekker shoppen op www.carlijndesign.nl, dan kun je in het weekend ook al starten met al dit leuks!

Tot morgen!

Creatieve groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *