Nieuwe release – intro dag 2

Donderdag 29 juli is de nieuwste release te koop! En we gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien. Pak je kopje thee en chocola erbij… en geniet van alle leuke producten en voorbeelden!

De tweede dag laten we een grote Slimline zien en nog meer toffe kerstproducten:

Nieuwe Slimline kaart!

7. SNIJMALLEN “SLIMLINE KAART 6 CHAMPAGNE”

Slimline kaarten blijven ontzettend populair en erg leuk om te maken. In deze nummer 6 uit de reeks heb ik naast een toffe Champagnefles en -glazen ook weer nieuwe buitenranden toegevoegd. Die met de open schulpjes past zelf PERFECT op de bestaande met dichte schulpjes uit de allereerste set. Weer een gevarieerde set boordevol handige snijmallen! Kopen kopen kopen! 😀

KERSTPRODUCTEN

8. HOT FOIL “RANDEN KERST”

Kerst is ideaal voor hot foil. Daar moesten natuurlijk leuke achtergronden/randen voor komen! Met deze set kun je leuke randen maken, of een hele achtergrond ermee vullen!

9. HOT FOIL “Monoline Fijne Feestdagen”

We blijven natuurlijk fan van grote teksten in foil! Dit monoline font komt ook als een snijmal uit (zie product hierna), waardoor je daar hem ook uit kunt snijden.

10. SNIJMALLEN “MONOLINE FIJNE FEESTDAGEN”

Natuurlijk kunnen de grote teksten niet ontbreken, dus met de komende 3 heerlijk grote snijmallen in monoline font kun je heerlijk aan de slag met je kerstkaarten! Als eerste de Fijne Feestdagen:

11. SNIJMALLEN “MONOLINE PRETTIGE KERSTDAGEN”

Prettige Kerstdagen mag natuurlijk ook niet ontbreken in je serie met grote kerstteksten! Ook weer met een outline en een extra grote outline met stitching. Lekker kaartvullend! 😀

En zie je de leuke bergen met sneeuw op de kaart hierboven? Die komen uit de snijmallen Slimline randen 4 bergen & water!

12. SNIJMALLEN “MONOLINE VROLIJK KERSTFEEST”

En als afsluiter de derde toffe tekst: Vrolijk Kerstfeest, zodat je lekker kunt variëren met teksten. Erg leuk bij kaarten met de Outline kerstboom! Het leuke aan deze snijmallen sets is ook dat je de woorden los, maar ook aan elkaar kunt gebruiken. De eerste outlines zijn los van elkaar, maar passen samen perfect ook de grotere outline met stitching!

Dit was weer een inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten te maken zijn! En, hoe lang is je verlanglijstje al? 😀 Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 29 juli te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de laatste intro!
Bijna bijna bijna…. nog maar 2 nachtjes slapen!

Groetjes,
Carlijn

Een gedachte over “Nieuwe release – intro dag 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *