Nieuwe release – intro dag 1

Donderdag 29 juli is de nieuwste release te koop! En we gaan jullie in 3 dagen alle leuke nieuwe producten laten zien. Pak je kopje thee en chocola erbij… en geniet van alle leuke producten en voorbeelden!

Vandaag trappen we af met een leuke Mini Slimline en kerstproducten:

Mini Slimline mét envelop!

1. SNIJMALLEN “MINI SLIMLINE KAART + ENVELOP”

De ontzettend populaire grote Slimline kaart is nu ook verkrijgbaar als Mini Slimline! Dat is een kleiner formaat (80 x 148 mm), dat in een A6 envelop past. Maarrrr, bij deze snijmal zit de envelopmal er ook bij, dus je kunt perfect passende enveloppen maken! Tof he? 😀

KERSTPRODUCTEN

2. SNIJMALLEN “OUTLINE KERSTBOOM”

En wat is Kerst zonder kerstboom, toch? Er waren al kleine kerstboompjes met versieringen, en een stencil, die vond ik zo leuk! Dus heb ik er een grote broer van gemaakt, met veel versieringen, sneeuw en zelfs cadeautjes voor eronder!

3. HOT FOIL “KERSTWENSEN BRUSH”

En wat is kerst zonder lekker veel glitter en foil? Deze handige teksten zijn in een tof brush lettertype, waarmee je zo je kerstkaart voorziet van een elegante kerstwens! Een must-have voor je foilcollectie!

Processed with MOLDIV

Deze hot foil teksten zijn handig voor je kerstkaarten, maar je maakt er ook zo cadeautjes en labels mee. Ideaal! 😀

4. STEMPELS “KERSTWENSEN 1”

Wat is een kerstrelease zonder een mooie stempelset met kerstteksten? En we brengen er maar gelijk 2 uit, zodat je lekker kunt combineren!

5. STEMPELS “KERSTWENSEN 2”

En nog een heerlijke stempelset met kerstteksten! In deze set ook wat leuke brush lettertypes. Zo maak je lekker veel afwisselende kerstkaarten!

6. SNIJMALLEN “KERSTWENSEN BANNERS”

Bij leuke stempels horen natuurlijk toffe snijmallen! Deze keer geen outlines, maar een gave set boordevol labels, banners en tags! Zo kies jij waar jij zin in hebt. Ook met extra gaatjes en gleufjes, om zelf je labels en tags te maken. Lekker combineren! Ook passen er vast een hoop van de oudere CarlijnDesign-stempels op, ga maar lekker proberen!

Dit was alvast een eerst inkijkje in de prachtige voorbeelden die met deze leuke nieuwe producten gemaakt zijn. Alle getoonde producten zijn vanaf donderdag 29 juli te koop in jouw favoriete shop of op www.carlijndesign.nl.

Stay tuned en bekijk morgen de volgende intro!

Groetjes,
Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *