“Zonnige teksten” in de spotlight!

Auteur: Judith

Vandaag op het blog een zonnige kaart en fleurige reep chocolade om iemand op te beuren.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

De veelzijdigheid van de producten van CarlijnDesign zijn eindeloos, vandaag de stempels Zonnige teksten in de spotlight. Ideaal voor een paaskaart, maar er kan zoveel meer met deze stempelset. Daarom heb ik dit duo gemaakt om iemand even op te beuren, een regenboog is dan altijd goed.

Als eerst heb ik een wolkenrand uitgesneden met de allernieuwste snijmallen Slimline randen 3 gras & wolken.
Nadat ik een wolkenrand is ontstaan, haal ik deze iets uit elkaar, zodat er een kier ontstaat waardoor mijn regenboog tevoorschijn komt. Vervolgens gebruik ik een van de Slimline rechthoeken met stikselrand uit de snijmallen DL Slimline kaart 2 om een mooie basiskaart te creëren.

Deze stans ik vervolgens nogmaals uit, uit wit cardstock, hierop blend ik met brushes een regenboog, om er vervolgens de wolken op te plakken. Twee kleine wolken, het zonnetje prijken in de bovenhoek, het word een `simpel` CAS kaartje, Clean And Simple. Soms is er gewoon niet meer nodig. De groet op de kaart maakt het helemaal af en is samengesteld met teksten uit de stempelset Zonnige teksten.

Omdat een kaart leuk is, maar een kaart met een bijpassende, opbeurende reep chocola nog beter is, kreeg deze reep chocola een bijpassend regenboog jasje.

Een snelle wikkel in vrolijk designpapier, een tekst uit de stempelset Zonnige teksten en uitgesneden met de snijmallen Verticale banners stitching. Omdat ik na de tekst toch nog wat miste, volgden nog wat sequins, die als extra snijmallen in de snijmallen DL Slimline kaart 2 zitten. Zo leuk om zelf sequins te maken in de kleur die jij nodig hebt! En nog milieuvriendelijk ook, omdat ze in dit geval van papier zijn gemaakt.

Om de opbeurende boodschap van dit duo extra kracht te geven staat op de rand van de reep nog in koeienletters gestempeld: GENIET ERVAN! Deze tekst komt uit de stempelset Blijf kalm.

Hoop dat jullie zijn geïnspireerd door dit duo om wellicht ook iemand een hart onder de riem te steken of iets heel anders met deze leuke stempels en snijmallen te doen!

Fijne dag!

Creatieve groetjes,
Judith

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *