“Slimline randen 3” in de spotlight!

Auteur: Fiona

Joehoe! De eerste blogpost met de nieuwe release van Carlijn Design! En wat is ie leuk deze nieuwe release, met o.a. leuke snijmallen Slimline randen 3 gras & wolken, zodat er hele leuke scenes gemaakt kunnen worden. Dat is ook wat ik jullie vandaag wil laten zien. Kijk je gezellig mee? En, de schattige snijmal Charlotte van Jocelijne Design wordt ook in het zonnetje gezet.

Oh, oh, oh! Wie heeft er van de chocola gesnoept?

Als basis kun je hiervoor één van de grootste slimline snijmallen gebruiken. Het is maar net wat je wilt, een strakke rand, een schulprand, of toch een klein stikrandje erbij. Deze basis heb ik eerst even aan de kant gelegd zodat de konijntjes gemaakt kunnen worden met de snijmal Charlotte. Het zijn twee versies geworden: een wit en een lichtbruin konijntje. Zo schattig!

Lichtbruine Charlotte is degene die stiekem wat gesnoept heeft van de chocola. Zie je de restjes nog zitten? De chocolade restjes zijn gemaakt met de vlekjes van snijmallen Bacon. Zo leuk dat je die hier weer kunt gebruiken.

Nu Charlotte klaar is, kun je ook de grootte bepalen van je middengedeelte, door Charlotte te plaatsen op de plek waar je haar wilt hebben. Als ik weet hoe groot ik het middengedeelte wil hebben, ril ik de vouwlijnen. Voor deze kaart is dat op 8, 9, 16 en 17 cm.

Nu de vouwlijnen bepaald zijn, kan er met Distress Oxide Tumbled glass en het nieuwe stencil slimline gras-wolken een achtergrond gemaakt worden. Wat is dit stencil gaaf! Je kunt het losknippen zodat je strips hebt, of je schuift het over het cardstock heen zodat je maar 1 strip stencil hebt. Lekker experimenteren! 🙂

De chocolade lolly is 3.2 cm breed, voor de opening heb ik 3.5 cm aangehouden. Met een potlood zet ik lichte streepjes om aan te geven waar ik de opening wil uitsnijden zodat je de chocoladelolly er gemakkelijk door heen kunt schuiven.

Met de nieuwe Slimline randen 3 heb ik ook het grasrandje gemaakt. In de set zit ook een leuk hek (zelfs met een deurtje), wat bij deze kaart ook net weer wat extra’s toevoegt.

Met de wolken uit deze set ben ik even aan het puzzelen geweest hoe ik het wilde hebben, uiteindelijk is het geworden zoals je op de kaart kunt zien. De bovenrand is met de kleinere wolkenrand, de onderrand met de grotere wolkenrand. Het stikrandje erbij geeft zo’n leuk effect!

Een tekst in de wolken gestempeld met woordjes uit de stempels Zonnige teksten. Deze zijn zeer geschikt voor Pasen, Lente, Zomer én dit kaartje!

En weet je wat ook zo leuk is, in de nieuwe snijmallen Slimline randen 3 zitten ook heel veel leuke kleine onderdelen, zoals bloemetjes en de zon. Zie je het kleine sneeuwklokje? Ik vind ‘m zo schattig! Ik denk dat ik deze nieuwe Slimline randen regelmatig erbij ga pakken!

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer heb kunnen inspireren.
Fijne dag nog!

Creatieve groetjes,
Fiona

P.S. Ik zou de lolly aan de achterkant even vastzetten met een plakbandje zodat ie er niet uit kan vallen ? .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *