“DL Slimline kaart 4 chocolade alfabet” in de spotlight

Auteur: Helga

Vandaag mijn eerste blogbericht voor CarlijnDesign met in de spotlight de nieuwe snijmallen: DL Slimline kaart 4 chocolade alfabet.

Deze snijmal is heel veelzijdig met meerdere onderdelen, waaronder een mooie onregelmatige rand, een gaaf raster en een heel alfabet mét cijfers. Ik wil deze week graag een mannenkaart maken, omdat het vaak wat lastiger is om voor mannen een leuke, niet te zoetsappige kaart te maken.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Ik heb van zwart cardstock de buitenrand met het raster uitgesneden.

Van wit cardstock heb ik de basiskaart op maat gesneden zodat hij precies achter het raster valt. Je ziet dan geen wit, maar je hebt wel een witte binnenkant om je boodschap op te schrijven.

Op een ander stuk papier heb ik met drie kleuren distress oxide de achtergrond geblend, ik heb gebruik gemaakt van Speckled Egg, Faded Jeans en Chipped Sapphire. Daarna wat water erover gespoten met een spuitflesje en gedept met een keukenpapiertje, om een gestippeld effect te krijgen.

Daarna het gedroogde papier ook uitgesneden met het rooster, zodat je allemaal losse vierkantjes krijgt (en een extra raster voor een andere kaart).

Het zwarte rooster plak je op de basiskaart en de gekleurde vierkantjes plak je er 1 voor 1 in. Je hebt nu een mooie gekleurde strakke achtergrond.

Met de stempelset Proost en 2 kleuren inkt het woord “Proost” gestempeld.

Met de bijpassende snijmallen van de set het woord “Proost” uitgesneden. De buitenrand van de snijmallen gebruikt om uit zwart cardstock te snijden en alle laagjes daarna op elkaar geplakt.

Een leuke tekst uit dezelfde stempelset Proost erbij gestempeld en deze uitgesneden met de snijmallen Verticale banners stitching. Perfect voor elk formaat tekst en je kunt de bannerkant of de rechte kante gebruiken. Ideaal!

Met de snijmallen Bier wijn en cocktails heb ik twee bierpullen uit vellum gesneden, het schuim met glitterpapier.

Alles op de kaart geplakt met wat dubbelzijdig foamtape, zodat er wat hoogteverschil in de kaart komt en alles niet zo plat is. Zo heb je een leuke, stoere Slimline mannenkaart!

Creatieve groetjes,
Helga

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *