“DL Slimline kaart 3” in de spotlight!

Auteur: Peter

Slimline kaarten blijven ontzettend populair! Het zijn de ideale kaarten om net wat meer op kwijt te kunnen dan een reguliere kaart.
Zo is dat ook voor deze kaart. Een kaart met fotootjes, om de ontvanger wat op te vrolijken. Dan is het natuurlijk leuk als er meerdere op passen!
Deze kaart is de perfecte kaart om te maken in deze lastige tijd. Je kunt niet gemakkelijk bij iemand bezoek, dus dan is het toch geweldig leuk om een leuke kaart te sturen met wat toffe fotootjes. Dan is het toch een klein beetje of je bij de ontvanger bent!

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Als eerste is er een kaart gevouwen waar alles op gelijmd kan gaan worden. Met de grootste rechthoek uit de snijmallen DL Slimline kaart 3 is er uit en patroon papiertje een achtergrond gestanst.

Uit een strook papier met een structuurtje is met de grootste snijmal uit de DL Slimline kaart ervoor gezorgd dat er een mooie zijkant is die net wat anders is dan de basis met de kruisjes. Met de vakjes snijmal uit DL Slimline kaart 3 kun je vervolgens de vakjes gaan stansen waar je de fotootjes straks in kan plaatsen.

Met één van de Slimline randen 1 snijmallen kun je er voor zorgen dat de boven en onderkant wat specialers krijgen dan recht toe recht aan!

Je kunt via de computer gemakkelijk wat fotootjes printen, bijv. in Word. Zorg dat ze net iets groter zijn dan het frame waar ze in gaan, zodat je ze goed kan gaan stansen.

Vervolgens kun je ze met de snijmal met de vakjes op maat stansen. De fotootjes zijn uitgeknipt, zodat je er een aantal tegelijk onder kan leggen.

Nu kun je alles op de kaartbasis gaan lijmen en hoef je alleen nog een tekst toe te voegen. De ‘Liefs’ zit ook in de Slimline kaart 3 snijmallen en vult een ander tekstje heel erg goed aan! Met de snijmallen Verticale banners stitched kun je heel gemakkelijk een goede tekst uitsnijden en je kunt hem expres wat langer maken zodat er nog een woordstans naast past. Deze slimline kaart is snel gemaakt en ziet er rustig uit, waardoor de foto’s en de tekst alle aandacht krijgen wanneer deze kaart staat te shinen bij de ontvanger!

Creatieve groetjes,
Peter

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 gedachten over ““DL Slimline kaart 3” in de spotlight!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *