WOW! Valentijns inspiratie dag 1 – Ruby Romance

Auteur: Marlous

Kunnen jullie de WOW! maand nog herinneren? Die maand waar we iedere dag een andere WOW! embossingpoeder in de spotlight zetten? Nou.. dat was zo’n succes en we kregen zoveel positieve reacties dat we het een vervolg gaan geven! Een iets andere invulling, maar met net zoveel creativiteit! Twee weken lang iedere dag een andere tint rood/roze in de spotlight. Oftewel.. 14 tinten rood. WOW! Zin in! Vandaag trappen we af met de prachtige bordeaux kleur Ruby Romance.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

We trappen de fortnight af met het toepasselijk genaamde kleurtje Ruby Romance, bijpassend bij de leuke Valentijn release. We combineerden deze toffe embossingpoeder met de Outline hartjes snijmallen en de Valentijn stempels van de nieuwe release.

Omdat een filmpje soms meer zegt dan 1000 woorden (alhoewel die 1000 woorden vast wel gebruikt worden in het filmpje), hebben we de making of van de kaart meteen op de gevoelige plaat vastgelegd:

Instructie video voor het maken van de kaart

In plaats van de verhoging met foamtape zouden we een volgende keer meerdere outline hartjes op elkaar vastzetten, of een outline hartje uit foamvellen gebruiken, zodat je de plakkertjes minder goed ziet zitten. Kleine tip voor een volgende keer!

Veel WOW! plezier de komende maand!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *