WOW! dag 9 – Pink Fizz

Auteur: Marlous

Dag 9 van de 2 weken WOW! Valentijn inspiratie! Vandaag zetten we de WOW! kleur Pink Fizz in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Vandaag een strak kaartje, met een bosje bloemen voor je valentijn. De achtergrond van deze kaart is bestempeld met de hartjes uit de Valentijn stempelset, om zo een eigen achtergrond te creƫren.

De kleur Pink Fizz heeft een mooi paars kleurtje met een lekkere glitter erin. Leuk om het jurkje van deze dame mee te accentueren. Hiervoor kun je een Versamark stift gebruiken, om het poeder alleen aan te brengen op de plekken waar je met de stift bent geweest, zodat je zo extra accenten kunt leggen.

Ook aan de bovenzijde van de kaart is met het embossingpoeder gewerkt. Allereerst is er een balk met het Pink Fizz poeder aangebracht. In dit geval zijn de verticale banner snijmallen gebruikt om een balk uit een print papiertje te snijden. Het printpapiertje is over de kaart heen gelegd en vervolgens is met de Versamark inktpad over het balkje heen gedept. Zo heb je met de making-techniek een strakke Versamark balk aangebracht om te kunnen embossen.

Hierna is er een geel achtergrond papiertje opgeplakt dat is uitgesneden met de rechthoek snijmallen. Daarop is de tekst Valentijn geplakt, die afkomstig is uit de Valentijn set, waarbij weer gebruik gemaakt is van het embossingpoeder.

De verticale banners zijn ook gebruikt om de tekstjes uit de Valentijn stempelset op te stempelen en verhoogd op de kaart op te plakken.

Zo kun je makkelijk en snel een leuk en stralend valentijnskaart maken!

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *