WOW! dag 8 – Hot Gossip

Auteur: Judith

Dag 8 van de twee weken WOW! Valentijn inspiratie! Vandaag zetten we de WOW! Hot Gossip in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Het WOW! embossingpoeder in de kleur “Hot Gossip” geeft een donkerroze laagje met heel veel roze glitters, die heel goed te combineren is met de nieuwe januari release van 2021!

Voor deze kaart is de nieuwe release samen met wat oudere sets gecombineerd. Als basis zijn de allernieuwste snijmallen Slimline kaart 4 gebruikt, het chocolade alfabet. Deze leent zich voor zoveel meer als enkel chocolade telegrammen! De kleinste snijmal (die zonder chocolade blokjes) is in deze kaart de witte basis mat.

De kaart basis is aan de buitenranden geembost met het WOW! Hot Gossip embossingpoeder, vervolgens een laag zwart cardstock erbovenop geplakt uitgesneden met dat mooie kartelrandje uit de chocolade slimline.

Vervolgens een rest stukje cardstock insmeren met versamark en embossen met de WOW! Hot Gossip embossingpoeder. Laat dit na het embossen even afkoelen, zodat de embossing niet blijft plakken in de snijmallen.
Als het geemboste cardstock is afgekoeld plakken we er voor het gemak de self adhesive sheets achter waarna het cardstock klaar is om gesneden te worden.

Uit het geemboste cardstock snijden we diverse Outline hartjes, het woord Valentijn en de kusmondjes uit onder ander de snijmallen set Kerstpost en Nederland groetjes.

Na het snijden is het enkel de plakstrip op de achterzijde verwijderen en je kan het zo op je project plakken. De Outline hartjes zijn bewerkt met inkt en de stippen uit het stencil Achtergrond kaarsjes.

Vervolgens zijn de tekstjes en hartjes op de witte basis mat gestempeld om het geheel af te maken. Nu is dit liefdevolle kaartje is klaar om verzonden te worden!

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *