WOW! dag 7 – Tafetta Pink

Auteur: Marlous

Dag 7 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! kleur Tafetta Pink in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Vandaag weer eens iets anders dan anders. Een heus snoepdoosje met van die heerlijke mini spekjes/marshmallows met de heerlijke tekst “Ik <3 van jouw spekkies“. Lekker in die roze kleur tinten, dat past goed bij de varkentjes van de Jocelijne Design Valentine Kisses stempelset! En bij de mooie Tafetta Pink kleur embossingpoeder van WOW!

Het doosje is gewoon een snoepbekertje bekleed met een achtergrond papiertje, zodat het niet zo saai van kleur is. De deksel is met Versamark inkt ingesmeerd en daarna met Tafetta Pink embossingpoeder bestrooid en embossed.

Met foamtape is van de Outline hartjes snijmallen een outline hartje en een hartje binnenzijde bewerkt met inkt opgeplakt. Op het binnenste hartje is de tekst gestempeld.

Van de Valentijn stempelset zijn de kleine snoeptekstjes “ik <3 van jou” en “mij” gebruikt (de m van mij is omgedraaid gestempeld om een W te maken – hihi). Verder is het Alfabet modern gebruikt om de tekst SPEKKIES te stempelen. Zo’n leuk lettertype!

Op de voorgrond is het varkentje van Jocelijne Design verhoogd opgeplakt. Het doosje is dus gevuld met van die heerlijke spekjes, om zo het plaatje compleet te maken.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *