WOW! dag 6 – Marshmallow

Auteur: Judith

Dag 6 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we het WOW! Marshmallow embossing poeder in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Het WOW! Marshmallow embossingpoeder geeft een lichtroze kleur na verhitten met een heattool. Een laat deze kleur nu net heel goed te combineren zijn met de nieuwe januari release van 2021!

Dit keer een klein kaartje ter inspiratie. Kleine kaartjes, ze zijn zo lief en bij een cadeautje of zomaar even tussendoor een uitkomst!

Dit kaartje heeft een basis van 9,5 x 9,5 cm met daarop twee lagen cardstock die zijn gesneden met twee maten snijmallen uit de snijmallen set Vierkanten van CarlijnDesign. Het geschulpte vierkant is aan de buitenranden geembost met het WOW! Marshmallow embossingpoeder. Vervolgens is in het kleinere vierkant de stempel van het hart met die leuke vleugels uit de Jocelijne set, Valentine kisses, gestempeld. Het hart is met een versamerk stift ingekleurd om met het WOW! embossingpoeder te embossen. De vleugels zijn aangezet met een glitter brush.

De vleugels zijn nogmaals gestempeld op een post-it en uitgeknipt, om zo de vleugels op het kaartje te masken. Dit doe je door de post-it vleugels op je kaartje over de andere vleugels heen te plakken. Hierna kun je met inkt over je project heen gaan, zonder de vleugels te beschadigen. Zodra je klaar bent, haal je je post-it gewoon weer weg. Op deze kaart is er met het stencil Achtergrond hartjes, de cirkel met hartjes met lichtroze inkt geblend.

Met behulp van de handige woordzoeker op de pagina van fabulousje.nl is de leuke zin “jij geeft mij vleugels” samengesteld. Een combinatie van woorden uit de stempelsets Hallo herfst en Trots als een pauw.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *