WOW! dag 5 – Cranberry Sparkle

Auteur: Fiona

Dag 5 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! kleur Cranberry Sparkle in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Voor deze kaart zijn we begonnen om de prachtige nieuwe snijmal A6 Achtergrond hartjes uit wit cardstock uit te stansen om dit daarna op een zwarte achtergrond te plakken. De zwarte achtergrond is gestanst met de rechthoek uit dezelfde nieuwe snijmallen set.

Een aantal harten wilde ik er uit te laten springen met de WOW! kleur van deze dag: Cranberry Sparkle. Je kunt dit doen op de manier die gisteren in het YouTube filmpje getoond werd, maar er is ook een snellere manier. Je gebruikt dan iets meer embossingpoeder, maar bent veel sneller klaar!

Dit doe je door een basis papier te beïnkten met de Versamark clear embossinginkt. Vervolgens strooi je het poeder erover en verhit je het geheel. Je krijgt dan onderstaande als resultaat:

Nu kun je hier de achtergrondhartjes uitstansen en is het tijd om te gaan puzzelen. Alle onderdelen van de 3 harten die ik eruit wil laten springen heb ik op de juiste plek gelijmd. Als je goed kijkt zie je dat deze Cranberry Sparkle echt sparkled! In het licht zie je allerlei kleuren tevoorschijn komen. Voor het gemak kun je lijmvellen achter je papier plakken zodat je niet hoeft te priegelen met lijm naderhand.

Als je vooraf goed nadenkt, kun je de outline bewaren voor een tweede kaart. Helaas had ik wat te weinig beïnkt en is dat niet gelukt. Een wijze les voor een eventuele volgende keer 😊 .

De teksten op de kaart komen uit de set Valentijn, en zijn ook met de WOW! kleur Cranberry Sparkle bewerkt. Bij de snijmallen set Valentijn zitten ook weer een aantal mooie outlines die passen bij de teksten van de stempels van Valentijn. De teksten zijn met foamtape opgeplakt zodat het iets naar voren komt.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *