WOW! dag 3 – Love is the Drug

Auteur: Judith

Dag 3 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we het WOW! Love is the drug embossingpoeder in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

WOW! Love is the drug is een prachtige felroze kleur, die ook weer heel goed te combineren is met de nieuwe januari release van 2021! Maar ook gewoon voor een heerlijk felgekleurde verjaardagskaart is deze kleur onmisbaar in jouw collectie!

Voor deze kaart is de nieuwe release met wat oudere sets gecombineerd. Als basis de grootste mal en wat kleinere uit de rechthoeken set gebruikt. De grootste is bewerkt met gele inkt en het nieuwe stencil Achtergrond kaarsjes. Het stencil lijkt misschien alleen bedoeld voor kleine oppervlaktes, maar ondanks het kleine formaat is het heel simpel om een grote oppervlakte te blenden. Je kunt makkelijk door het stencil heenzien waar je gebleven bent en het patroon kun je dus gewoon door laten lopen!

Ook voor het venster achter het kaarsje heb ik het stencil gebruikt, deze oppervlakte is ook iets groter. Door het stencil om te draaien, sluiten de halve cirkels op elkaar aan en kan je zo het patroon doorzetten. De cirkels, die dienen als confetti op deze kaart, en het kleine kader, zijn met Versamark inkt en het WOW! embossingpoeder geembost.

Daarna wordt het vlak aangekleed met de snijmallen Kaarsjes 1. Elke maand komt er een ander cijfer uit om zo je hele cijfer collectie compleet te maken, zo leuk!

De outline van het cijfer 1 is gesneden uit wit cardstock en geembost met de WOW! embossingpoeder, de inline 1 is uit glitter cardstock gesneden en op de outline geplakt. Zo spat hij er nu extra vanaf.

De vlammetjes bestaan uit 3 laagjes en zijn ingekleurd met markers.

Een leuke tekst maakt het af. De nieuwe Avocado & peer stempelset heeft de tekst Hoera in een supergaaf lettertype! De tekst is uitgesneden met behulp van de Verticale banners stitching snijmallen en verhoogd op de kaart geplakt.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *