WOW! dag 2 – Apple Red

Auteur: Fiona

Dag 2 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! Apple Red in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

WOW! Apple Red is een prachtige heldere rode appelkleur, die heel goed te combineren is met de nieuwe januari release van 2021! Hoe leuk is het om je geheime liefde, (oké… partner mag ook), een zelfgemaakte kaart te sturen!

Voor deze kaart is de nieuwe release met wat oudere sets gecombineerd. Als basis de grootste mal uit de rechthoeken set gebruikt, gestanst uit het mooie glitterpapier Pink Frosting. Hier past de nieuwe rechthoek uit de snijmallen set ‘achtergrond hartjes’ perfect op, beide hebben het leuke stikrandje.

In de nieuwe stempelset ‘Liefde’ zitten 4 leuke hartballonnetjes. Twee volledig gevulde, waarbij een klein ‘gaatje’ zit, wat bij het stempelen, of embossen, mooi in beeld komt! De andere 2 laten alleen een rand zien. Hier kun je heel leuk de kleine teksten van Carlijn Design in verwerken.

Op de kaart zijn alle 4 de hartballonen willekeurig gestempeld met Versamark clear embossing ink, vervolgens is de embossing poeder Apple Red erover uitgestrooid en verhit met een heattool.

Dit zelfde is gedaan voor de teksten ‘voor jou’ en ‘van je geheime aanbidder’ uit de nieuwe stempelset ‘Valentijn’. Deze teksten zijn uitgestanst met de oude verticale banners, waarna ze op de  nieuwe verticale stitched banners zijn geplakt, die net een slag groter. Hierdoor geef je je kaart net wat extra’s. Deze 2 sets zijn onderling dus heel goed te combineren. Door maar 3 kleuren te gebruiken houdt je het rustig op de kaart, maar krijg je wel een prachtig effect!

Als laatste nog wat roze stipjes aangebracht.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *