WOW! dag 14 – Bird of Paradise

Auteur: Marlous

Helaas alweer de laatste dag van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! Bird of Paradise kleur in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Deze intens rood-oranje kleur is echt een paradijs-vogel kleurtje en is een must-have voor de liefhebbers van felle kleurtjes.

Vandaag een feestelijke afsluiter – en voor de verandering niet in het liefdevolle thema, maar wel met producten uit de Valentijn release. Huh? Jazeker, de sets uit de nieuwste release van januari 2021 zijn dus echt niet allemaal alleen voor Valentijnsdag te gebruiken.

Met de snijmallen kaarsjes 1 (iedere maand komt er een ander cijfer uit, hoe gaaf) maakten we een heus verjaardagskaartje voor een kleintje.

Met het stencil Achtergrondjes kaarsjes versierden we het kaarsje. Dit kun je terugzien in de introductievideo over het stencil op het CarlijnDesign YouTube kanaal:

Vervolgens maakten we de achtergrond met behulp van het felle embossingpoeder. We brachten het aan op wit papier, en ging er daarna met twee kleuren gele inkt nog overheen om de achtergrond geler te maken. Omdat het embossingpoeder glad smelt, kun je na het blenden met de inkt met een papiertje over het gesmolten poeder gaan om het teveel aan gele inkt af te nemen.

Met de Vierkanten snijmallen maakten we twee matten, om zo wat diepgang te krijgen. En met de hoera stempel uit de Avocado & peer stempelset stempelden we de achtergrond van de kaart vol voor een leuk achtergrond effect.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren met deze 14 dagen WOW! inspiratie. Als jullie nog vragen hebben, laat het gerust weten. Voor nu: heel veel knutselplezier!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *