WOW! dag 13 – Red Glitz

Auteur: Judith

Dag 13 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! Red Glitz in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

In het blog van vandaag een korte tutorial om zelf een fold-over doosje te maken voor een maxi waxine lichtje. Het doosje is versierd met het Red Glitz embossing poeder. Een prachtig rode kleur met heel veel glitters.

Voor het doosje is een stukje cardstock nodig van 10,4 cm x 18,7 cm.
Deze ril je op de korte zijde op 2,1 – 8,3 cm.
Op de lange zijde ril je op 2,1 – 8,3 – 10,4 – 16,6 cm.

Vervolgens knip je het doosje in zoals op de foto en is het doosje klaar om te decoreren en vast te plakken.

Voor de decoratie van het doosje is de snijmal A6 achtergrond hartjes gebruikt, evenals een klein vierkant kader uit de snijmallen Vierkanten. Deze zijn uitgesneden uit wit cardstock met aan de achterzijde een lijmvel.

Vervolgens het vierkante kader op de uitgesneden hartjes geplakt, door de achterzijde van de adhesive sheets van het kader te verwijderen. Hierna is het kader op maat gemaakt, zodat er een vierkant ontstaat met hartjes.
Deze wordt ingesmeerd met de WOW! mix media brush en embost met WOW! Red Glitz embossingpoeder, na verhitting ontstaat er een prachtig, bijna 3D glas in lood venster in een prachtig rode kleur, die mooi afsteekt tegen het zwart van het doosje.

Door het self adhesive sheet van de achterzijde van de hartjes te verwijderen en enkel nog wat lijm op het kader aan te brengen is dit “glas in lood” venster klaar om op het doosje bevestigd te worden.
Stukje zwart twine en twee uitgestanste Outline hartjes als label maken dit kleine cadeautje klaar om weggegeven te worden.

Maak jij dit doosje ook? Leuk! We zien graag jouw uitwerking op onze facebookgroep, CarlijnDesign Creaties: kaarten, scrapbooking, snail mail en meer | Facebook!

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *