WOW! dag 12 – Metalline Red

Auteur: Judith

Dag 12 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! kleur Red van de Metalline serie in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Vandaag een liefdevol cadeauzakje met dit mooie rood-oranje kleurtje van WOW! Omdat iets weggeven altijd erg leuk is, vandaag een pergamijn zakje met een beetje CarlijnDesign en dit prachtige WOW! embossingpoeder.

Als basis is de A6 achtergrond hartjes uitgesneden uit wit cardstock, met hierachter de handige self adhesive sheets. Deze is vervolgens op het zakje geplakt, waarna er met versamark wat “inktvlekken” zijn aangebracht om te heatembossen met de WOW! Red metalline embossing poeder. De basis is nu klaar.

Vervolgens is de tekst Liefde is… geembost evenals een reststukje papier met hetzelfde WOW! red metalline embossingpoeder. De geemboste tekst snijden we uit met de bijpassende snijmallen.

Uit het stukje cardstock wat volledig is geembost zijn 2 ballonnen en de grote outline van de tekst uitgesneden. Door de tekst Liefde is… nu op de outline te plakken spat hij mooi van het cadeauzakje af.

Het vakje en de tekst zijn gestempeld met Versafine Claire Nocturne, een knalgroene inkt zorgde voor het befaamde vinkje. De nieuwe verticale banner stitching snijden deze tekst perfect uit en maken het cadeauzakje, na het vullen met thee en chocola klaar om weg te geven!

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *