WOW! dag 11 – Rockin Red

Auteur: Marlous

Dag 11 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we de WOW! Rockin Red kleur in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Het embossingpoeder geeft een prachtig mooie rode dekking met een lekker zilver glinstertje erin. Omdat het ook een kleine lichte roze gloed in zich heeft is het vandaag gebruikt in een liefdevol en soezig kaartje.

Om te beginnen zijn er twee opeenvolgende groottes van de outline hartjes in elkaar gelegd om zo een outline hartje en een binnenhartje uit te stansen uit wit cardstock. Het outline hartje is wit gelaten, en het binnenhartje is met Versamark ingesmeerd en vervolgens met het Rockin Red poeder embossed.

Ook de tekst Liefde is… uit de gelijknamige stempelset is met dit kleurtje embossed. Deze tekst is met de bijpassende snijmallen uitgestanst, en vervolgens op de buitenste stitched mat van de set geplakt. Dit is de grootste van de Liefde is… snijmallen, welke is uitgesneden uit een achtergrond papiertje om zo een leuk stapel en kleur-effect te geven aan de tekst.

Hetzelfde achtergrondpapier is gebruikt om ook een Verticale banner stitched van te snijden, de derde maat in dit geval. De kleinste maat is uit wit cardstock gesneden waarop met de tekstjes uit de Avocado & peer stempels een leuk tekstje gestempeld was. Zo zie je maar dat je niet gelimiteerd bent tot het gebruiken van de tekstjes van de Liefde is… stempelset, maar dat je elke andere stempelset kunt gebruiken voor de kleine woordjes!

De tekst elementen zijn vervolgens met foam op de kaart geplakt zodat het een diepte effect geeft. De hartjes zijn met de Tombow lijm op de kaart geplakt, die is heel makkelijk dun aan te brengen door maar lichtjes te knijpen. Het kaartje is afgemaakt door de lieve mammoetjes erop te plakken.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *