WOW! dag 10 – Sherbert

Auteur: Fiona

Dag 10 van de WOW! Valentijn inspiratie fortnight! Vandaag zetten we het WOW! Primary Herbert embossingpoeder in de spotlight.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Vandaag een liefdevolle verjaardagskaart met dit mooie rood-oranje kleurtje van WOW!

Eerst is er een cijferachtergrond gemaakt met behulp van een achtergrondstempel die met het Versamark inktkussen en de WOW! Primary Sherbert is embossed. Zie je wat een prachtige heldere kleur dit is!

Vervolgens is deze achtergrond uitgestanst met de rechthoek uit de set Achtergrond hartjes. Om een kijkraam te maken, is dezelfde rechthoek ook uitgestanst uit zwart cardstock.

Uit het zwarte cardstock zijn daarna vier harten gestanst met verschillende maten hartjes uit de Outline hartjes snijmallen. Het zwarte kijkraam met hartjesramen is vervolgens op de cijferachtergrond gelijmd voor het leuke effect. Zo, het begin is er!

CarlijnDesign heeft ook hele mooie grote tekststempels. Voor deze kaart is gebruik gemaakt van de tekst GEFELICITEERD, uit de Grote teksten 4 stempels. De tekst is weer met Versamark gestempeld en daarna met het Primary Sherbert poeder embossed. Met behulp van de bijpassende Grote teksten Gefeliciteerd snijmallen wordt de tekst uitgestanst.  

Om extra effect te geven, is de outline een tweede keer uitgestanst uit cardstock, in dit geval ook weer wit. Door deze 2 op elkaar te plakken, creëer je een verhoogd effect. De grootste outline uit de snijmallen set is ook nog gebruikt en is uit zwart cardstock gestanst.

In de Grote teksten 4 stempeltekst zitten ook de woorden ‘jarige’ en ‘job’ en ook deze zijn met Versamark gestempeld en bewerkt met Primary Sherbert. Vervolgens zijn de teksten met de Verticale banners stitched uitgestanst.

Nu kun je alles in elkaar zetten. Zo heb je redelijk vlot een vrolijke verjaardagskaart klaar!

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Morgen staat er weer een nieuwe tint WOW! embossing poeder klaar op dit blog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *