“Oudejaarsavond” in the spotlight!

Vandaag staat de stempelset Oudejaarsavond in de spotlight, een set die hier veelvuldig wordt gebruikt voor van alles vanwege zijn leuke woorden, maar nog niet eerder voor een Oudejaarskaart, hoogste tijd dus! Na alle kerstkaarten heerlijk om wat anders te maken.

Gebruikte producten staan onder dit bericht.

Uit het A4 kraftpapier is de basis van deze pop open kaart box gemaakt. Met behulp van de snijmallen set Vierkanten konden de 3 flappen worden bekleed met mooie stitched vierkanten uit goud- en zwart papier. Dit is voor de grotere vlakken met kaders uit Slimline kaart 2 mallen gedaan.

Daarna een leuke kerstbal gemaakt met de sterren uit dezelfde slimline uit de stukjes gouden papier die over waren, verspillen is immers zonde. Het kerstbalhangertje komt uit de snijmallen set Kerstpost.

Op de voorste flap is met het Brush alfabet 2021 geembost met WOW! Metallic Gold Rich embossingpoeder, de andere wensen zijn gestempeld en uitgesneden met de snijmallen Smalle tekststrips.

In het doosje zijn twee strips gemaakt waarop stukjes acetate zijn bevestigd, waardoor glazen champagne en de bijpassende wensen in de lucht zweven.
Door de schaal oliebollen en appelflappen op het achterste paneel krijg je echt het gevoel dat nieuwjaarsdag al voor de deur staat.

Om het geheel af te maken hebben de champagne glazen een beetje holografische glitterlijm gekregen en is de achterkant ook bekleed en klaar voor een lieve nieuwjaarsgroet.

Ook de envelop past na het stempelen met de Happy mail stempelset en de champagne glazen uit Oudejaarsavond perfect bij de kaart en is de kaart klaar om verzonden te worden. De kaart is namelijk een pop-up box kaart en past dus na het weer plat vouwen gewoon in een envelop!

We hopen dat jullie trek hebben gekregen in een heerlijke oliebol en weer vol inspiratie zijn, voor nu wensen wij jullie hele fijne, gezellige kerstdagen!

Tot volgende week voor de laatste blog van dit jaar!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *