“Knuffelkaart accessoires kerst” in the spotlight!

Vandaag staan de Knuffelkaart accessoires kerst snijmallen set in de spotlight. Deze zijn namelijk erg veelzijdig. Dit keer een variant waarbij er een heuse krans van is gemaakt!

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Om te beginnen is er een volledig vel A4 aquarel papier met allerlei tinten groen water color inkt bewerkt. Dit laat je een dagje goed drogen. Met de hulst blaadjes snijmal uit de Knuffelkaart accessoires set stans je vervolgens een heleboel hulstblaadjes uit.

Uit hetzelfde voorbewerkte papier stans je ook een cirkel uit. Om een ‘kransvorm’ te krijgen kun je gebruik maken van twee cirkelstanden van verschillend formaat die je in elkaar legt.

De hulst blaadjes plaats je dakpansgewijs op de uitgestanste kransvorm. Je kunt hierbij rekening houden met de groentinten van je blaadjes, dat je een mooi verdeeld eindresultaat krijgt.

De besjes kun je met kleine rondjes gestanst uit rood papier, eventueel bewerkt met rood embossingpoeder of met bijvoorbeeld zoiets als crystaldrops aanbrengen.

De tekst heb ik uit rood cardstock uitgesneden. Als je een lijmvel op het rode papier plakt voor je de tekst uitsnijdt, kun je de tekst daarna heel makkelijk op je project aanbrengen. De tekst plakt dan al, dus je hoeft niet te knoeien met vloeibare lijm!

Vergeet niet ook de puntjes van de i uit je gestanste papier te halen!

Om het geheel af te maken, sneed ik ook een strik uit. CarlijnDesign heeft een hele leuke strik in de Verticale Kerst set zitten. Dit is een strik met meerdere lagen, voor extra diepte. Ik sneed deze uit goudkleurig Satin mirror cardstock uit de Tropical A4 kaart-set die te koop is in de shop van CarlijnDesign.nl.

De gouden strik plaats je met wat foam tape op de hulst krans. Als je wilt kun je dat nog met wat gouden spetters versieren. Dan is het geheel af. Zo zie je maar dat een mooie simpele kerst kaart niet veel nodig heeft!

Gebruikte producten:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *