Hot foil in de spotlight!

Een nieuwe trend in de markt is hot foil. Ook CarlijnDesign heeft natuurlijk hot foil mallen in haar assortiment. Maar omdat niet iedereen bekend is met deze techniek, dachten we de hot foil maar eens wat extra in het zonnetje te zetten!

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

In bovenstaand filmpje kun je in het kort een uitleg zien over de werking van de hot foil plate en de Achtergrond ‘Sterren’ hot foil mallen van CarlijnDesign.

Met de gemaakte strips met de opal en aura sterren gingen we aan de slag om een leuke kerst attentie te maken. Een makkelijk maar erg leuk presentje is een geurkaars in blik versieren. Je krijgt dit soort geurkaarten tegenwoordig overal, en je kunt het formaat versiering makkelijk op de verpakking aanpassen.

In dit geval paste de grootste stitch cirkel van de Koffer & Camera snijmallen precies op de inham van de deksel. Om de deksel nog meer te versieren, is Aura foil samen met de Grote Teksten Kerst hot foil mal gebruikt, zoals te zien in het volgende filmpje:

Zoals in het filmpje te zien is, zijn de Grote Teksten Kerst snijmallen superhandig om te combineren met de Grote Teksten Kerst hot foil mal. Bij de snijmallen zitten naast de outline snijmallen voor de tekst Kerst ook nog een paar leuke kleine woordjes met outline mal erbij.

Op de deksel gebruikte ik hiervan het woord ‘magische’. Op de zijkant het woord ‘knuffel’.

Ik maakte meerdere kaarsjes, zo maakte ik ook een variant waarbij ik de tekst Kerst uit glim papier sneed met de snijmal, in plaats van met de hot foil mal op het papier aanbracht.

Hoe dan ook erg leuk spul om mee te spelen! En de dames van de opvang waren erg blij met hun presentje.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *