“Liefs” in de spotlights!

Na de WOW! Promo van de maand september zullen we jullie vanaf nu elke week inspireren op het CarlijnDesign blog. Vandaag laten we de veelzijdigheid van de “Liefs” stempels en snijmallen aan jullie zien.

Zeker in de huidige tijd van corona en alle maatregelen is het leuk om iemand een kleine attentie te geven. Er is zelfs een heel cadeaupakketje van gemaakt!

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Scrapbook lay-out

Laten we beginnen met de scrapbook lay-out: met behulp van de Slimline randen kon een stoer kader worden gecreëerd om de foto uit kraftpapier, in de rechterbovenhoek komt de driehoek nogmaals terug met het woordje speciaal op een banner, wat inktspetters eromheen en voila! Het woord ‘lieverd’ is ook uitgestanst uit kraftpapier nadat deze op de lijmvellen was geplakt, dit maakt het vastplakken super makkelijk! Echter is er een stukje van het woord lieverd afgeknipt, zodat het woordje “lieve” ontstaat. Met het mooie “Brush alfabet” is de lay-out tekst gestempeld.

Washitape

Heb jij weleens eigen washitape gemaakt met een mooie washitape uit voorraad? Deze is eerst op de werkmat geplakt en vervolgens met Stazon inkt en de stempels speciaal voor jou uit de Liefs stempelset bestempeld. Nu hebben we een echte exclusieve CarlijnDesign washitape! Deze tape is vervolgens om een waxinelichtje geplakt.

Waxinelichtje

Het waxinelichtje is vervolgens voorzien van een doosje om hem extra feestelijk te verpakken. De bovenzijde van het doosje is gedecoreerd door enkel de stitch stansen uit de Liefs snijmallenset te gebruiken, een gestempelde tekst en 2 kleine hartjes in het midden maken hem af.

Zakje thee

Het zakje thee is ook in bijpassend papier verpakt en gedecoreerd. Door een gat te ponsen in het papier wordt het smaakje thee zichtbaar. Vervolgens een gestanst hartje, waarvan de binnenkant een badje WOW! Embossingpoeder Neutral Ultra Shimmer heeft gehad, leuken de cirkel met twee gestanste blaadjes een beetje op. Een stukje twine met daaraan een label voor jou en wederom die leuke blaadjes en een klein hartje.

Zakje snoepjes

Het zakje snoepjes heeft ook een label met de Liefs set, die op wit cardstock herhaaldelijk heel veel is gestempeld. Vervolgens is een cirkel uit de gestempelde tekst gestanst, om daarna eenzelfde cirkel uit het zelfklevende vellum te stansen. Door deze vellum cirkel op het cardstock te plakken, krijg je een wat zachter effect. Vervolgens het woord Liefs gestempeld en uitgestanst en op de cirkel geplakt. Zo heb je in een handomdraai een leuk label klaar om zoals bijvoorbeeld in dit geval een zakje snoep op te leuken.

Boekenlegger

De boekenlegger is ook weer voorzien van een cirkelvorm. Deze keer is het stencil “Achtergrondjes rond” gebruikt, door de open cirkel over de boekenlegger te leggen creëer je een ruimte om in te stempelen. Nadat de cirkel volledig is opgevuld met woorden is er nog een blendingtool overheen gegaan, om de cirkel iets iets duidelijker zichtbaar te maken. De gestanste hartjes en de gestempelde hartjes zorgen voor een speels effect en maken de boekenlegger af.

Slimline kaart

Uiteraard kan een kaart waar je een lieve groet in schrijft niet achterblijven. Dit keer zijn er diverse lagen gecreëerd met de snijmallen van “Slimline kaart 2”. De stempels en snijmallen “Liefs” vullen de kaart prachtig op waardoor simpelweg alleen nog wat inktspetters en mooie embellisments het geheel afmaken. Uiteraard is het woord ‘:iefs’ wederom vastgeplakt met de handige lijmvellen.

Cadeautasje

Om dit alles leuk weg te geven ook nog een bijpassend Kraftpapier tasje. De twee kleinste hartjes uit de “Liefs” stempelset zorgen voor een leuk design. Het woord ‘Lieverd’ is op de labels nu in zijn volledigheid gebruikt en er was nog een klein stukje homemade washi over, deze kon nog mooi overdwars op het tasje geplakt worden.

Genoeg inspiratie met deze mooie sets, heb jij al ideeën? Laat ze zien in onze gezellige Facebookgroep of doe nog meer inspiratie op!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *